Bilförsäkring Volkswagen

Mycket har hänt sedan folkabussens lansering 1950, men Volkswagen är fortfarande ett av våra mest populära bilmärken. Volkswagen står för pålitlighet och du kan hitta allt från små smidiga bilar till riktigt stora som rymmer massor och som tryggt tar dig från punkt A till B. Men en försäkring behöver du oavsett!

Bilförsäkring Volkswagen

Dags att skaffa sig någon av Volkswagens populära bilmodeller? Då behöver du naturligtvis en bilförsäkring vare sig du väljer att skaffa en Golf, Polo, Tiguan eller Passat, eller någon annan av Volkswagens bilmodeller.

Vagnskadegaranti Volkswagen

Har du eller ska du köpa en sprillans ny bil? Då ingår oftast en treårig vagnskadegaranti som gör att du bara behöver skaffa en halvförsäkring till din Volkswagen. Vagnskadegarantin täcker upp för de delar som för övrigt finns i helförsäkringen. Var dock noga med att kolla när vagnskadegarantin går ut så att du kan helförsäkra bilen från det datum vagnskadegarantin slutar gälla, om du skulle vilja det. Medan vagnskadegarantin är i giltig räcker det alltså om bilen är halvförsäkrad.

Helförsäkring Volkswagen

Med en helförsäkring har du den högsta separata försäkringen som du kan ha på din bil. En helförsäkring ger ersättning för bland annat plåtskador om du är med om en krock eller vid dikeskörning, den ersätter personskador, ofta även saker som du haft i bilen som blivit skadade/förstörda, bärgning med mera. Var noga med att läsa igenom villkor hos respektive försäkringsbolag för att få reda på vad exakt som ingår.

Halvförsäkring Volkswagen

Skillnaden på en hel- och halvförsäkring är att en helförsäkring ger dig ett mer omfattande skydd mot bland annat skador på själva bilen då du är med om en olycka. En halvförsäkring är ett bra val om du exempelvis har en Volkswagen som inte är helt ny och som inte är värt så väldigt mycket pengar. Och som vi nämnde ovan så är det även en bra försäkring för bilar där vagnskadegarantin fortfarande gäller och du inte nödvändigtvis behöver ha en helförsäkring.

Trafikförsäkring Volkswagen

Den lägsta nivån för bilförsäkringar kallas för trafikförsäkring och är ett måste för alla som har en bil som är i trafik. Trafikförsäkringen ersätter inte några plåtskador på din egen bil om det sker en olycka, om det är ditt fordon som är orsak till olyckan. Om du däremot krockar med annan bil och det är den andre partens fel, då ersätts även skadorna på din bil via den andres trafikförsäkring. En annan sak som är bra att veta gällande trafikförsäkringen är att bärgning vanligtvis inte ingår om det skulle hända något. För att bärgning ska ingå behöver du minst halvförsäkring.

För att bärgning ska ingå behöver du minst halvförsäkring.

Tilläggsförsäkringar Volkswagen

För den som av olika anledningar känner att det behövs ytterligare trygghet så finns det naturligtvis olika tilläggsförsäkringar att teckna i kombination till ovan nämnda försäkringar. Bland annat finns försäkring för djurkollision och försäkringar som avser personskador.

Jämför bilförsäkringar

  • Jämför flera försäkringsbolag samtidigt
  • Hitta bäst pris och villkor
  • Kostnadsfritt

Bilförsäkring

Billigast bilförsäkring

För att hitta det försäkringsbolag som erbjuder billigast lösning till din bil kan det vara bra att jämföra innan du väljer. Läs här hur Zmarta kan hjälpa dig!

Bilförsäkring

Bilförsäkring Renault

Stor, liten eller mittemellan – oavsett vilken Renault du kör så behöver du en försäkring som passar just dig och din bil. Spana in våra tips!

Bilförsäkring

Vad är viktigast i en bilförsäkring?

Funderar du över att byta försäkringslösning till din gamla vapendragare i garaget eller vill du försäkra varenda centimeter av en sprillans nya Audi? Zmarta hjälper dig att hitta rätt bilförsäkring!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar