Märkesförsäkringar

Specialanpassad för ditt bilmärke 

Märkesförsäkringar är speciellt framtagna för olika bilmärken, till exempel för BMW, Fiat eller Volvo. Det som skiljer märkesförsäkringar åt från vanliga bilförsäkringar är villkoren – ofta får du bättre villkor om du köper en märkesförsäkring istället för en vanlig bilförsäkring. 

Vilka märkesförsäkringar erbjuder Zmarta? 

Via Zmarta kan du teckna märkesförsäkring förbilmärkena Toyota och Lexus. Du får då en specialanpassad bilförsäkring för din bil och tillgång till bästa möjliga service hos en auktoriserad Toyota- eller Lexusverkstad.   

Fördelen med att teckna din försäkring via oss är att du kan jämföra flera försäkringar samtidigt så att du kan hitta försäkringen som passar dig bäst. 

Utforska olika bilmärken

Audi loggaVolvo loggaBMW loggatoyota-logo-2019-3700x1200.pngSaab loggaFord loggaMini loggaMazda loggatesla-logo-2200x2800.pngSubaru loggaSuzuki loggaRenault loggaPeugeot-logo-2010-1920x1080.pngPorsche loggaOpel loggaNissan logga
Mitsubishi loggaLexus loggaLand Rover loggaKia loggaJeep loggaJaguar loggaHyundai loggaHonda loggaFiat loggaCitroën loggaChrysler loggaChevrolet loggaSeat loggaSkoda loggaVolkswagen loggaDacia-logo

Jämför märkesförsäkringar och vanliga bilförsäkringar 

Vi rekommenderar dig att alltid jämföra bilförsäkringar innan du bestämmer dig. Utgå ifrån ditt behov och jämför sedan villkor, omfattning och självrisker innan du tecknar din försäkring. Gör du det har du möjlighet att hitta försäkringen som erbjuder dig bäst villkor till bäst pris. 

Du kan jämföra och teckna bilförsäkring via Zmarta, kostnadsfritt och till samma pris som hos försäkringsbolagen. Du behöver bara fylla i dina uppgifter i vårt bilformulär och klicka på jämför, så får du dina priser inom 30 sekunder. Sedan kan du jämföra i lugn och ro. Uppgifterna behöver vi för att kunna få fram dina priser eftersom varje försäkring prissätts individuellt.  

Fördelen med märkesförsäkring 

En fördel med märkesförsäkringar är att du är garanterad snabb skadereglering och reparation. Bilen repareras dessutom på en auktoriserad bilverkstad som endast använder originaldelar. På verkstaden får du hjälp med skadebesiktning, skadeanmälan och bokning för reparation av din bil. Ofta får du låna en hyrbil under tiden din bil repareras. 

Nackdelen med märkesförsäkring 

Nackdelen med märkesförsäkring är att du inte själv får välja verkstad. Det innebär att du inte kan påverka reparationskostnaden om du har en märkesförsäkring. Kanske vill du inte använda originaldelar för att hålla kostnaderna nere. Om du har en vanlig bilförsäkring har du större frihet. 

Chatta