Kontakta oss

Frågor & svar om Zmarta

Vad gör Zmarta?

Zmarta hjälper dig att jämföra lån, försäkringar, elavtal, kreditkort och sparande så att du kan välja de bästa alternativen för dina pengar och göra din ekonomi smartare.

Vi tar in erbjudanden från banker, försäkringsbolag, elbolag och andra företag helt kostnadsfritt. Du jämför och väljer det billigaste erbjudandet online på bara några minuter. Smart va?

Är Zmarta en bank?

Nej, Zmarta är ingen bank. Zmarta är en jämförelsetjänst som bland annat hjälper dig hitta bäst låneerbjudande. Vi jämför över 30 banker och långivare åt dig när du vill låna pengar eller samla dina lån. Pengarna som lånas ut är långivarens och inte Zmartas.

Varför ska jag välja Zmarta?

Vi jämför erbjudanden från över 30 banker och långivare, flertalet försäkringsbolag och majoriteten av Sveriges elbolag. Vi har dessutom funnits i branschen i snart 20 år. Under den här tiden har vi hjälpt över en miljon kunder att få ett bättre lån, försäkring eller elavtal och därigenom sänka sin månadskostnad. Vi hjälper dig med hela din ekonomi.

Är Zmarta licensierat?

Ja. Vi har tillstånd från Finansinspektionen att förmedla både lån och försäkringar, vilket betyder att vi alltid följer de regler och ramar som är uppsatta för vår bransch.

Att du upplever Zmarta som ett seriöst och ansvarstagande företag är jätteviktigt för oss. När du använder våra tjänster kan du därför vara säker på att få bästa möjliga service på ett tryggt och enkelt sätt

Hur kan Zmarta vara kostnadsfritt?

Att använda vår tjänst kostar dig inget eftersom de banker, försäkringsbolag och elbolag vi samarbetar med ger oss ersättning varje gång vi matchat deras erbjudande med en Zmarta-användare. På så sätt kan vi fortsätta att hjälpa dig förbättra din ekonomi med billigare erbjudanden utan att du behöver betala oss för det.

Kan jag få hjälp flera gånger?

Ja, självklart! Eftersom både dina förutsättningar och marknaden ändras kontinuerligt så gör också dina möjligheter det. Tanken med våra tjänster är just att vi ska kunna hjälpa dig med din privatekonomi gång på gång.

Hur kan jag sänka mina kostnader?

Genom att jämföra! Använd Zmartas olika tjänster för att kostnadsfritt se var du kan få billigare upplägg än vad du har just nu – du kanske betalar alldeles för mycket för något idag, helt i onödan. Genom att fortsätta utmana dina lån, dina försäkringar, ditt elavtal och annat inom din ekonomi, finns chansen att fortsätta sänka dina kostander löpande.

Chatta med oss!