Jämför hemförsäkringar med Zmarta

Zmarta hjälper dig gladeligen att hitta den mest prisvärda hemförsäkringen. Vi jämför flera bolags hemförsäkringar och hittar det bästa alternativet för dig. Fyll i dina uppgifter nedanför och testa själv!

Jag vill få erbjudanden på mail och sms.

Jag godkänner Förmånsavtalet.

Jag godkänner Användarvillkoren.

För snabbast möjliga hjälp använder vi och våra försäkringsgivare oss av automatiskt beslutsfattande där handläggare ibland inte hanterar din ansökan

Varför ska man ha en hemförsäkring, egentligen?

Ett brett och bra skydd

En hemförsäkring skyddar inte bara bostaden och dina saker, utan även dig och din familj. Utöver skydd mot stöld, brand och läckage ingår även rättsskydd, reseförsäkring och rån- och överfallsskydd i en hemförsäkring. Hemförsäkringen fungerar därför som ett brett skydd både för dina materiella ting och för dig och de personer du bryr dig allra mest om.

Om du tecknar en hemförsäkring kan du också välja att köpa till en allriskförsäkring, som ersätter dig för skador som du själv orsakar. Om du skulle göra tabben att exempelvis spilla ut kaffekoppen på din bärbara dator eller trampa sönder dina glasögon, ger allriskförsäkringen dig ersättning för det också.

Bor du i en bostadsrätt kan och bör du även köpa till ett bostadsrättstillägg. Detta tillägg skyddar din fasta inredning, som exempelvis kakel och golv, men även din spis och kyl.

Frågor & svar

Vad är lösöre?

När du köper en hemförsäkring behöver du ange marknadsvärdet på allt du äger. Detta kallas för lösöre eller lösöresbelopp, på försäkringsspråk. När du tecknar en försäkring genom Zmarta så har du automatiskt ett lösöresbelopp på upp till 1 000 000 kr. 

Varför jämför inte Zmarta alla försäkringsbolag?

Vi är en oberoende försäkringsförmedlare som i dagsläget samarbetar med Gjensidige och Moderna Försäkringar. Vi kan tyvärr inte jämföra priser från övriga försäkringsbolag ännu. För att du som kund ska få en så bra jämförelse som möjligt kan du själv kontakta övriga försäkringsbolag för offert.

Vad innebär reseskyddet i hemförsäkringen?

Alla hemförsäkringar som vi jämför har reseskydd som standard. Detta skydd är jätteviktigt för dig som reser utanför Sverige. Försäkringen ger dig ersättning om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka utomlands. Läkarvård och hemresa är exempel på saker som då täcks av hemförsäkringen.

Kontakta Zmarta

Har du frågor och funderingar eller vill du bara småprata med vår trevliga kundtjänst? Slå oss en signal eller skicka iväg ett mail, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!

Kontaktuppgifter

Telefon: 0771-300 310
E-mail: forsakring@zmarta.se

Öppettider

Vardagar: 8–17
Helgdagar: Stängt