Jämför försäkringsbolag

Via Zmarta kan du jämföra, byta och teckna ett brett utbud av försäkringar från flera olika försäkringsbolag som vi samarbetar med.

Olika försäkringsbolag – vilka finns det? 

I Sverige finns många försäkringsbolag att välja på, och därför är det viktigt att du kan sortera och jämföra försäkringsbolag utifrån dina preferenser för att hitta rätt försäkring för dig. 

Det finns tre olika försäkringstyper – allmänna försäkringar, arbetsgivarförsäkringar och privata försäkringar. Allmänna är exempelvis sjuk– eller föräldrapenning som hanteras av Försäkringskassan, medan arbetsgivarförsäkringar är sådana som du får via din arbetsgivare.  

Privata försäkringar är frivilliga och det är helt upp till dig själv vilka du vill ha, och hos vilket försäkringsbolag. Ett undantag är trafikförsäkring för din bil som är lagstiftad, men det är fortfarande du som bestämmer vilket försäkringsbolag du vill ha den hos. 

Alla försäkringsbolag vi samarbetar med 

Här kan du se en lista över alla försäkringsbolag som Zmarta samarbetar med. Klicka på ikonerna för att läsa mer om varje bolag, deras erbjudanden och villkor. 

LF Sverigedinaforsakringar 400 retinaica 400 retinapartner-gjensidige-colorSveland 400 retinaSvedea 2023Hedvig Ab - LogoWatercircles LogotypEvoli LogotypAlandiavillaagarna 400 retinaMovestic loggaEirSäkra GofidoIdun Liv loggaLin LogotypAccept loggaJobbgarant loggaBilig 2023redo logo
Chatta