Insplanet Migration Mobile Jumbo

Jämför försäkringar

Jämför, teckna eller byt försäkring via oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

+15 försäkringar
Ange ett giltigt registreringsnummer.
?
 • Samma priser som hos bolagen
 • Kostnadsfri rådgivning
Lansforsakringar Stockholm logo
dinaforsakringar 400 retina
ica 400 retina
partner-gjensidige-color
Hedvig Ab - Logo
Watercircles Logotyp
Evoli Logotyp
villaagarna 400 retina
Lin Logotyp
4,6 av 5 baserat på 3 934 omdömen
Per-Anders Holmstrom säger:

ZMARTA har missbrukat mitt namn som huvudnamn för ett antal företag. Jag kontaktar Zmarta för PRIVATA frågor/ behov kollar möjligheter. Konsekvensen blir att ni i mitt namn påstår att JAG har sökt lån, med mina bolag som mottagare , skickar meddelanden om låneerbjudande till flera personer i ledande befattning i min bolag,!!! EJ efterfrågat och uppfunnit av er organisation !! Skadar mig mitt rykte i mina bolag, samt har skapat en helt onödig turbulens som jag och andra ägare nu fått lägga en del tid på att dementera. Er organisation agerar som sämsta bakgårds bilhandlare.. Ni måsta städa bort detta beteende, annars kommer detta ut i tidningar och övrig media,

Läs alla omdömen

Nu har Insplanets jämförelsetjänst flyttat in till oss på Zmarta!

Zmarta - Insplanet
 • Samma försäkringar, priser och villkor.

 • Jämför försäkringar, lån och elavtal på ett och samma ställe.

 • Kostnadsfri försäkringsrådgivning 08-51 00 00 00.

Raka vägen till en bra försäkring

Försäkring kostnadsfri jämförelse vågskålar

Kostnadsfri jämförelse

Hos Zmarta kan du kostnadsfritt jämföra bland annat bil-, hem- och villaförsäkringar helt kostnadsfritt.
Försäkring Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Du behöver bara ange några få uppgifter. Därefter tar vi över och hämtar in erbjudanden från flera olika försäkringsbolag.
Jämför i lugn och ro och teckna försäkring a b c på pelare

Jämför i lugn och ro och teckna försäkring

När vi har fått in alla erbjudanden jämför du dem och tecknar den försäkring som passar dig bäst.

Zmarta erbjuder ett brett utbud av försäkringar

 • Jämför försäkringar kostnadsfritt från flera försäkringsbolag samtidigt.

 • Få en snabb överblick över priser, innehåll och villkor för att hitta bästa försäkringen för dig.

 • Teckna ett brett utbud av försäkringar både privat och för företag.

 • Få kostnadsfri rådgivning av våra försäkringsrådgivare.

Hos Zmarta kan du jämföra och teckna ett brett utbud av försäkringar från flera av Sveriges alla försäkringsbolag. Allt från bil-, hem- och villaförsäkringar till olika personförsäkringar och mycket mer. För dig som har ett småföretag erbjuder vi även olika företagsförsäkringar.

Det kostar ingenting att jämföra och priserna du får är samma som hos försäkringsbolagen vi samarbetar med.

Därför bör du jämföra försäkringar via Zmarta

Vi finns för att du enkelt ska kunna fatta välgrundade beslut i ditt val av försäkring. Hos oss kan du därför jämföra både priser och villkor för att på så vis hitta den bästa försäkringen för dig och dina behov.

Det är viktigt att jämföra oavsett om du väljer att kontakta försäkringsbolagen på egen hand eller använda dig av vår jämförelsetjänst. Fördelen med att gå via oss är att du får en snabb överblick över försäkringar från flera försäkringsbolag samtidigt.

En dyrare försäkring behöver inte alltid betyda att du får ett bättre skydd. Faktum är att en del försäkringsbolag höjer premien på din försäkring i samband med att den förnyas. Det betyder att du som lojal kund riskerar att betala mer än någon som byter försäkring ofta. Därför rekommenderar vi att du jämför dina försäkringar regelbundet, förslagsvis en gång om året i god tid innan din försäkring förnyas.

Tänk på att alltid jämföra alltifrån omfattning på försäkringen till villkor, självrisker och ersättning – utöver priserna. Gör du det får du ett bra underlag för att kunna fatta smarta beslut i ditt val av försäkring.

Så här jämför du och tecknar försäkringar via Zmarta

Att jämföra försäkringar via Zmarta går snabbt och enkelt. Fyll bara i dina uppgifter i något av våra formulär, beroende på vilken försäkring du vill jämföra. Uppgifterna behöver vi för att kunna ge dig priser från försäkringsbolagen, eftersom priserna bestäms individuellt.

Så här jämför du försäkringar:

 • Fyll i formuläret till den försäkring du vill jämföra.

 • Klicka på knappen för att se försäkringsbolagens priser och villkor.

 • Välj den försäkring du tycker är bäst och teckna direkt.

Behöver du hjälp? Du vet väl att du kan få kostnadsfri rådgivning från våra erfarna försäkringsrådgivare? Ring 08-51 00 00 00 så hjälper vi dig att hitta den bästa försäkringen för dig och dina behov.

 • Vad är en försäkring?

  En försäkring är ett avtal mellan dig och ditt försäkringsbolag. Avtalet går ut på att du betalar en avgift (premie) till försäkringsbolaget som i sin tur tar på sig att betala ut ersättning om någon händelse som står i försäkringsvillkoren inträffar. Med andra ord får du ett ekonomiskt skydd mot oförutsedda händelser.

 • Vilka försäkringar behöver jag?

  Vilka försäkringar du behöver beror på din livssituation. Om du har en bil måste du enligt lag ha som lägst en trafikförsäkring. Det är också bra att teckna en hemförsäkring eftersom den innehåller ett väldigt omfattande skydd för dig, din familj och dina saker. Beroende på din livssituation kan du också behöva en barnförsäkring, djurförsäkring, reseförsäkring eller båtförsäkring. Några andra försäkringar som du kan överväga att teckna är en sjuk- och olycksfallsförsäkring, inkomstförsäkring och livförsäkring.

  Är du osäker på vilka försäkringar du behöver kan du få kostnadsfri rådgivning av våra erfarna försäkringsrådgivare. De hjälper dig att reda ut vilket försäkringsbehov du har.

 • Vilka olika typer av försäkringar finns det?

  Det finns både allmänna och privata försäkringar. Exempel på allmänna försäkringar är sjuk- och föräldrapenning som är så kallade socialförsäkringar som ingår i samhällets grundskydd. Du som arbetar och har kollektivavtal får ytterligare skydd från din arbetsgivare som bland annat ersätter dig vid sjukdom, olycksfall och arbetslöshet.

  Privata försäkringar består av sak-, person och pensionsförsäkringar. Exempel på sakförsäkringar är bilförsäkring, båtförsäkring, djurförsäkring samt hem-, villa- och fritidshusförsäkring. Exempel på personförsäkringar är sjuk- och olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, livförsäkring och inkomstförsäkring.

 • Hur många försäkringar kan man ha?

  Det finns ingen gräns för hur många försäkringar du kan ha. Har du väldigt många försäkringar finns det däremot en risk att du är dubbelförsäkrad och betalar för fler försäkringar än vad du kanske behöver. På samma sätt kan du vara underförsäkrad om du istället har väldigt få försäkringar eller försäkringar som inte täcker så mycket. Det innebär att dina saker inte är försäkrade till fullvärde. Skulle någonting hända som gör att dina saker förstörs får du inte ut en ersättning som motsvarar värdet på det du har förlorat.

 • Vilken är den viktigaste försäkringen?

  Den enda försäkringen du måste ha enligt lag är en trafikförsäkring. Den måste alla motordrivna fordon ha och är därför en av de viktigaste försäkringarna. Det är också viktigt att ha en hemförsäkring. Hemförsäkringen är en väldigt bred försäkring som täcker hela familjen. Bor du i en villa eller bostadsrätt är det viktigt att du även tecknar en villa- eller bostadsrättsförsäkring.

Läs mer om försäkringar

Sjuk på semestern? Tänk på det här!

Äntligen semester! Med tid för avkoppling, återhämtning och nöje. Men så händer det – du eller ditt barn blir sjuk.Oroar dudig över att du förlorar dina semesterdagar till sjukdom och vård av barn?Lugn, du kan avbryta din semester och sjukskriva dig istället. Vi går igenom vad som gäller.

Byta försäkringsbolag: Det här gäller om du vill byta försäkringsbolag

Det kan finnas många anledningar till att byta försäkringsbolag. Till exempel att du inte är nöjd med priset eller villkoren hos ditt nuvarande bolag.Du kanske har gjort en kostnadsfri jämförelse på Zmarta och fått bättre erbjudande hos ett annat bolag. I den här artikeln går vi igenom hur du byter försäkringsbolag och vad du behöver tänka på! 

Förlorat eller försenat bagage – får jag ersättning?

Har du förlorat eller råkat ut för försenat bagage på flygresan? När det tråkiga händer är det lätt att bli både stressad och orolig. I den här artikeln går vi igenom vad du ska göra och vilken rätt till ersättning du har.  

Andra smarta tjänster

Kan vi hjälpa dig göra din ekonomi smartare på fler sätt? Kolla själv!

Artboard 1

Jämför för bästa privatlånet

 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC
 • Kostnadsfritt
Artboard 1

Sänk ditt elpris

 • Jämför alla Sveriges elbolag
 • Garanterat bäst elpris
 • Byt avtal på några minuter

Oroa dig inte, du är på rätt ställe – Insplanets jämförelsetjänst har flyttat till Zmarta!