Bilförsäkring BMW

Snygg design, driftsäkerhet och fina köregenskaper – BMW tillverkar bilar med det där lilla extra. Oavsett modell så behöver du en försäkring som täcker upp om något oförutsett skulle inträffa. Klart att du ska ha den bästa försäkringen för din dyrgrip!

 

Trafikförsäkring BMW

Trafikförsäkring är enligt lag obligatoriskt för alla bilägare vars bil är i trafik. Om din BMW orsakar en skada så täcker trafikförsäkringen eventuella skador på andra inblandade fordon. Skador på din egen bil ersätts dock inte, och du kan inte heller få ersättning för saker som du förvarar i din bil. Om du vill ha ett lite högre skydd för din BMW bör du istället fundera på en halvförsäkring.

Halvförsäkring BMW

I en halvförsäkring ingår även den obligatoriska trafikförsäkringen, men exakt vad som ingår därutöver skiljer sig mellan olika försäkringsbolag. Oftast har du som förare ett visst skydd då något händer, i halvförsäkringen brukar stöldskador, brand- och glasskador samt rättskydd ingå. Det är också vanligt med assistans och eventuell bärgning vid trafikolycka eller driftstopp. Läs igenom villkoren för respektive försäkring för att vara säker på vad som ingår.

I en halvförsäkring ingår även den obligatoriska trafikförsäkringen

Helförsäkring BMW

Den högsta försäkringsnivån är helförsäkring. Den omfattar samma händelser som en halvförsäkring, men täcker även vagnskada. I den ingår exempelvis ofta plåtskador och andra yttre skador på din BMW, orsakat av kollision eller annan olycka, stormskador som nedblåsta träd, skadegörelse med mera. En helförsäkring ger både dig din bil och dina medpassagerare ett riktigt bra skydd i trafiken.

Vagnskadegaranti BMW

Precis som för de flesta andra bilmärken gäller vagnskadegarantin på en BMW vanligtvis i tre år efter leverans. Ibland kan man dessutom ha tur och få rabatt på försäkringen vid nybilsköp. Under tiden som vagnskadegarantin är giltig så räcker det med att man har halvförsäkring på bilen eftersom att vagnskadegarantin täcker in de delar som finns i helförsäkringen. Köper du en ny BMW med vagnskadegaranti så följer ett vagnskadebevis med vid köpet. När vagnskadegarantin gått ut kan det dock vara smart att uppgradera till en helförsäkring så länge din BMW bara är några år gammal. 

Under tiden som vagnskadegarantin är giltig så räcker det med att man har halvförsäkring på bilen

Tilläggsförsäkringar BMW

Beroende på vilken försäkring du väljer att ha på din BMW så finns det ett antal tilläggsförsäkringar som man kan teckna. Bland dessa kan du bland annat hitta djurkollision, extraförsäkringar för personskador, motorhaveri m.m. När du jämför BMW-försäkringar hos olika försäkringsbolag kan du även passa på att jämföra olika tilläggsförsäkringar om du har behov av detta.

Jämför försäkringar för BMW

Vårt allra hetaste tips när det gäller bilförsäkringar är att läsa på och jämföra olika försäkringsbolag med varandra. Ibland går det att spara pengar genom att jämföra, men framförallt är det viktigt att du jämför villkoren för olika försäkringar. Det är det som verkligen kan göra skillnad den dag du står där och behöver hjälp. Se också till att du vet hur du ska gå tillväga om något oförutsett händer och du behöver använda dig av din försäkring.

Tips!

 •          Jämför olika försäkringar och försäkringsbolag.
 •          Har du en hemförsäkring? Många försäkringsbolag erbjuder rabatt om du samlar dina försäkringar hos dem.
 •          Läs på om din försäkring så att du vet exakt vart du ska vända dig vid behov av hjälp.

Vårt allra hetaste tips när det gäller bilförsäkringar är att läsa på och jämföra

 • Bilförsäkring
 • Trafikförsäkring
 • Helförsäkring
 • Halvförsäkring
 • Tilläggsförsäkring
 • BMW

Hitta rätt bilförsäkring hos Zmarta

– skydda både dina kära och drömbilen

Ta hand om ditt åk och välj en trygg bilförsäkring idag. Vi hjälper dig att hitta en bilförsäkring som både är snäll mot din plånbok och som täcker mest för pengarna. Jämför bilförsäkring helt kostnadsfritt på bara några sekunder och välj det alternativ som passar dig bäst. 

Hur går det till då?

 • 1
 • 2
 • 3

Fyll i dina uppgifter

Okej, vi vet att det inte är världens roligaste att försäkra bilen men för att kunna skydda dina kära och din bil är en sådan nödvändig. Se det som en mindre men nödvändig detalj på vägen. Fyll enkelt i dina uppgifter så analyserar Zmarta dina val och presenterar flera försäkringsalternativ. Självklart är det kostnadsfritt.

Zmarta hjälper dig hitta bäst alternativ hos försäkringsbolagen

Nu blir allt genast lite roligare, Zmarta hjälper dig hitta bäst alternativ hos försäkringsbolagen Vi tar in så många förslag som möjligt så att du kan göra ett välgrundat och smart val. Och du då? Du behöver inte göra någonting alls.

Välj en bilförsäkring

På bara några sekunder får du svar från flera försäkringsbolag om prisvärda bilförsäkringar. När du hittat en bilförsäkring som du är nöjd med behöver du bara välja när du önskar att försäkringen ska starta – sen är det klart och du får en bekräftelse med all information via mail. Nu kan du ut och cruisa!

Jämför bilförsäkring