Jämför kreditkort

Ett kreditkort är användbart till mycket på många olika områden. Du kanske reser mycket, tar ut kontanter ofta eller vill kunna dela upp kostnaden för dina inköp? Zmarta hjälper dig att hitta det kreditkort som uppfyller de önskemål du har.

Frågor & svar om kreditkort

Varför ska jag använda Zmarta för att välja kreditkort?
Zmarta är en fristående finansiell tjänst som hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet för dig och dina behov. Vi samlar och jämför de flesta kreditkorten på marknaden och tjänsten är helt kostnadsfri.
Varför ska jag använda Zmarta för att välja kreditkort?
Du kan antingen låta oss rekommendera ett par kreditkort till dig eller välja själv bland samtliga kort. Valet är ditt! Vi har även tagit fram de bästa kreditkorten för resande och de billigaste korten – allt för att du snabbt och enkelt ska kunna göra ett val.
Hur ansöker jag om ett kort via Zmarta?
Vi hjälper dig att hitta det bästa kreditkortet och när du väl valt ett kort besöker du kortutgivarens hemsida och fyller i en ansökan.
Varför ska jag ha ett kreditkort?
Det finns flera anledningar att skaffa ett kreditkort. Vissa vill kunna dela upp sina utgifter över flera månader och andra använder kreditkortet för att vara mer flexibla med sin ekonomi. Dessutom kan du få bonuspoäng på många av dina köp. Bara en sån sak!
Chatta med oss! Chatt