Billån

Lendify erbjuder privatlån för ditt bilköp

2020-10-16
Zmarta privatlån

Hos Lendify via Zmarta kan du enkelt ansöka om ett blancolån för ditt bilköp, det vill säga ett lån utan säkerhet där du inte pantsätter bilen. Här tar du ett privatlån som du kan använda för att köpa den bilen du vill ha. Så det är inte specifikt just ett billån, utan ett privatlån du ansöker om. Självklart går lånet att lösa helt eller delvis precis när som helst. Jämför med hjälp av Zmartas jämförelsetjänst så att du med säkerhet får det bästa erbjudandet. Helt kostnadsfritt och aldrig bindande.Ansök om ett privatlån för bilköp hos Lendify via Zmarta

Via Zmarta kan du söka om ett privatlån hos Lendify och använda som billån, det vill säga ett lån utan säkerhet, från 20 000 kr och upp till 500 000 kr. Du har möjlighet att välja återbetalningstid mellan 2–10 år, men kan självklart lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Jämför hos oss på Zmarta så att du med säkerhet får den bästa dealen, med de bästa villkoren för ditt bilköp.

Så lånar du till bilköpet genom Zmarta

Vill du låna pengar ansöker du enkelt antingen online hos Zmarta, tar kontakt via telefon eller chatt, eller också går det bra att ansöka via e-post. En sedvanlig kreditupplysning kommer då att tas för att garantera att du har möjlighet att betala tillbaka ett eventuellt lån. Du anger i ansökan att det gäller ett nytt lån för bilfinansiering. Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare på bara en kreditupplysning hos UC. Detta för att du ska kunna välja det erbjudandet som passar dig och din ekonomi allra bäst. Vi kan även titta på en ansökan från dig med betalningsanmärkningar!

Låna pengar hos Lendify via Zmarta för att finansiera ditt bilköp

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt genom exempelvis Lendify via Zmarta. Ansökan kostar ingenting och det är aldrig bindande.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.