Moank

Låna pengar med ett privatlån hos Moank via Zmarta

Moank är ett konsumentkreditsinstitut som erbjuder lån och försäkringar. Moank erbjuder, med hjälp av innovation och ny teknik, lån till schyssta villkor. Alltid personligt, enkelt och anpassat efter just dina behov. På Moank försöker man alltid ligga i framkant vad gäller tekniken då övertygelsen om att framtidens bank självklart måste tillhandahålla de bästa möjliga digitala lösningarna för sina kunder.

Samla dina dyra lån och krediter hos Moank via Zmarta

Minska dina kostnader och utgifter varje månad genom att samla dina dyrare lån och krediter i ett omläggningslån genom Moank. Detta gör du genom att ansöka om ett privatlån med syfte att samla dina lån. Istället för att välja ett nytt lån för exempelvis konsumtion. Självklart kan du även ta ett nytt privatlån för andra ändamål såsom för exempelvis resa, renovering eller kanske för en framtida buffert.

Vad är ett privatlån och hur kan jag använda pengarna?

Ett blancolån, som är samma sak som ett privatlån kan du använda till vad du så önskar. Tidigare kallades det oftast för konsumtions-lån då man ofta lånade för ett köp i någon form. Så som båt köp, bilköp eller för resor eller renovering. Du kan även använda pengarna till att samla och baka ihop dyrare lån och krediter till ett mer fördelaktigt lån med lägre ränta och på det sättet sänka dina kostnader varje månad. När det kommer till privatlån är det idag oftast summor mellan 5000 kr upp till 600 000 kr som du kan ansöka om. Detta kan dock variera mellan de olika aktörerna. Ett privatlån kan du också lösa in och betala av helt och hållet när du så önskar. Du betalar alltså bara på räntekostnaden så länge du har ditt lån kvar.

Vem får låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Hos Moank via Zmarta kan även du som har betalningsanmärkningar ansöka om privatlån.

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat i tid. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Moank

När du skickar in din ansökan om att låna pengar hos oss på Zmarta, jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt. Samtliga tävlar om att ge dig den bästa räntan och denna sätts alltid helt och hållet individuellt, baserat på just dina förutsättningar. Hur banker och långivare sätter räntan baseras på en rad olika parametrar. De parametrar som kan komma att påverka räntesättningen kan vara din ålder, din inkomst och även hur din kreditbild ser ut med antalet lån och krediter du har sedan tidigare. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och kan därför förändras över tid.

Ansök om att låna pengar upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller "förfrågningar" på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet och den lägsta räntan. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!