Risicum

Låna pengar hos Risicum via Zmarta

Risicum Capital AB grundades 2005 och har sedan januari 2008 förmedlat lån i Sverige. De har idag sina kontor i Stockholm och Åbo i Finland. Grundidén och målbilden hos Risicum är att kunna erbjuda säkra och enkla finansiella tjänster till personer som av olika anledningar har svårigheter att få lån hos andra traditionella banker och låneinstitut. Kundvänlighet och öppenhet är ledorden hos Risicum och med en filosofi att det alltid ska vara enkelt att ta ett mindre lån hos dem om en akut situation av någon anledning skulle uppstå.

Privatlån – vad innebär det och hur kan jag använda pengarna?

Ett privatlån, eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla och lösa dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till. Det kan till exempel vara för att renovera, resa eller för att köpa en ny bil. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån kan du lösa närsomhelst och i förtid utan extra avgifter.

Samla dina lån och krediter för att spara pengar varje månad

Hos oss på Zmarta kan du samla dina lån till ett enda lån och på det sättet spara tusenlappar. Det är ofta mer fördelaktigt ur bankens perspektiv att du som kund tar ett samlingslån istället för att ansöka om ett konsumtionslån för till exempel en resa eller en renovering. Detta då du samlar dina dyra lån och krediter till ett lån och totalt en enda faktura, och därmed får du en översiktlig ekonomi och en lägre månadskostnad. Oftast är det lättare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina kostnader och utgifter.

Vilka är kraven för att få ett lån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

● Du behöver vara minst 18 år gammal.

● Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

● Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige.

● Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden vid ansökningsdatumet.

Utöver punkterna ovan kräver Risicum även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Individuell och fördelaktig ränta med ett privatlån hos Risicum via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar och sätts därmed helt och hållet individuellt utav våra banker och långivare. Det kan vara faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Men även din kreditbild avgör räntan, såsom hur många lån och krediter du har sedan tidigare,vald återbetalningstid och storlek på det sökta beloppet du önskar låna.

Antal kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare är också en faktor som väger tungt hos våra långivare och banker. Räntorna på våra privatlån är alltid rörliga vilket innebär att de kan komma att förändras över tid. Privatlåneräntorna följer alltid den aktuella reporäntan.

Ansök om ett privatlån hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 banker och långivare när vi tagit emot din ansökan. Allt detta på endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är också din kreditvärdighet. Att ta hjälp av oss på Zmarta innebär att du som kund sparar en massa tid och slipper gå från bank till bank och dessutom dra på dig onödiga kreditupplysningar, som varje enskild bank i så fall skulle ta. Du får även enkelt en överblick över vilken långivare som kan erbjuda dig det bästa avtalet och har möjlighet att jämföra hemma i lugn och ro. Du har självklart även möjlighet att få goda råd kring din privatekonomi av någon utav våra duktiga handläggare som finns på telefon dygnet runt för att guida och hjälpa dig.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

● Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

● Pengarna på kontot inom 1–4 dagar

● Endast en kreditupplysning hos UC

● Kostnadsfri tjänst

● Digital och smidig signering med Bank-ID

● Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

● Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice på 0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!