Thorn

Ansök om att låna pengar hos Thorn via Zmarta

Thorn har varit verksamma med finansieringstjänster sedan 1970. De kännetecknas av att ge kunderna en seriös och kanske framförallt personlig service. De erbjuder en ärlig rådgivning så att du som kund inte ska få några obehagliga överraskningar senare i livet. Idag är Thorn omkring 35 medarbetare som utgår från sitt kundcenter i Solna, Stockholm. Thorn är historiskt sett kända som ett finansieringsföretag för elektronikprodukter, men numera erbjuder de även privatlån upp emot 150 000 kr.

Samla dina dyra lån hos Thorn och spara pengar

Genom att samla dina lån i ett och samma, sparar du oftast en hel del pengar. Inte bara är det fördelaktigt ur bankens perspektiv utan för egen del eftersom du oftast får både tid och pengar över till annat. Du ansöker om ett lån med syftet att samla andra lån eller tar ett samlingslån som det också brukar kallas. Har du flera småkrediter, kontokrediter och andra lån tar du istället ett högre belopp som täcker den totala summan med mer fördelaktig ränta och på det sättet får du allting samlat i en månadskostnad istället för flera med högre räntor.

Privatlån hos Thorn – vad innebär det och vad kan jag använda pengarna till?

Privatlån kallas också för blancolån eller konsumtions-lån i folkmun. Det är ett lån avsett för antingen konsumtion, som för ett köp av båt eller kanske en kommande renovering - eller för att samla flera lån och krediter i ett samlingslån. Oftast kan du som kund ansöka om summor från 5000 kr och upp emot 600 000 kr, även om summorna kan variera mellan de olika aktörerna. Du bestämmer själv vad du vill använda lånet och pengarna till. Ett privatlån har du också möjligheten att helt eller delvis betala av när du önskar och du betalar självklart bara ränta på lånet så länge du har det kvar. Återbetalningstiden kan du själv ange och oftast är längsta möjliga tid 15 år och i vissa enstaka fall enda upp emot 20 år.

Kraven för att låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år.

Hos Thorn och Zmarta kan du dessutom få låna trots att du har betalningsanmärkningar.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Thorn

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna brukar det handla om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl ditt engagemang hos andra banker och långivare. Antalet kreditupplysningar är en annan faktor som spelar in på räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Låna pengar hos oss på Zmarta

Tar du ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare, helt kostnadsfritt och på endast en kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande och som kikar på ditt ärende. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val. Vi finns tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!