Lån och Spar Bank

Låna pengar hos Lån & Spar Bank via Zmarta

Lån & Spar Bank är banken för dig som önskar en enkel och smidig bankvardag. De erbjuder enkla, okomplicerade banktjänster och kombinerar detta med en riktigt proffsig kundtjänst. De arbetar helt digitalt och erbjuder privatpersoner banktjänster inom lån, kreditkort och sparande. Lån & Spar Bank har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. Lån & Spar Bank samarbetar idag bland annat med Hyresgästföreningen. Hos Lån och Spar Bank kan du idag ansöka om att låna upp till 500 000 kr i privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Hos oss på Zmarta kan du söka upp till 600 000 kr i privatlån.

Spara tusenlappar när du samlar dina dyra lån hos Lån & Spar Bank via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar onödigt mycket för varje månad? Då är det en god idé att ansöka om ett samlingslån där du bakar ihop dessa i ett större mer fördelaktigt lån. Det är inte bara en fördel ur bankens perspektiv att du önskar att sänka dina kostnader och släcka en del lån och krediter, utan för egen del gör du den kanske största vinningen. Oftast när du har flera lån och kanske olika sorters kontokrediter, betalar du inte bara höga räntor utan även också de dolda avgifterna som man oftast glömmer bort. Ansöker du om ett samlingslån bakar banken ihop samtliga lån till ett enda och på det sättet sänker du dina utgifter och kostnader varje månad. Du får också en bättre kreditbild när du släcker dyra lån, men framförallt sparar du både tid och pengar.

Vad är ett privatlån och hur kan jag använda pengarna?

Ett blancolån, som är samma sak som ett privatlån kan du använda till vad du så önskar. Tidigare kallades det oftast för konsumtions-lån då man ofta lånade för ett köp i någon form. Så som båt köp, bilköp eller för resor eller renovering. Du kan även använda pengarna till att samla och baka ihop dyrare lån och krediter till ett mer fördelaktigt lån med lägre ränta och på det sättet sänka dina kostnader varje månad. När det kommer till privatlån är det idag oftast summor mellan 5000 kr upp till 600 000 kr som du kan ansöka om. Detta kan dock variera mellan de olika aktörerna. Ett privatlån kan du också lösa in och betala av helt och hållet när du så önskar. Du betalar alltså bara på räntekostnaden så länge du har ditt lån kvar.

Vilka krav ställer Zmarta om man vill låna via dem?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Lån & Spar Bank även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden.

Men låt det inte hindra dig från att ansöka - vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Ta ett privatlån hos Lån & Spar Bank till individuell ränta via Zmarta

Räntan hos Lån & Spar Bank sätts alltid individuellt, helt och hållet baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Förutsättningarna kan handla om faktorer så som din ålder och din inkomst, men banken tar även hänsyn till vald återbetalningstid samt det sökta lånets storlek. Din kreditvärdighet har också en stor påverkan när det kommer till vilken ränta du får, liksom ditt engagemang hos andra banker och långivare som du tagit sedan tidigare och fortfarande betalar av på. På privatlån är det rörliga räntor, vilket innebär att dessa kan förändras över tid.

Låna upp till 600 000 kr med ett blancolån hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller förfrågningar på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet och den lägsta räntan. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!