Svea

Låna pengar med ett privatlån hos Svea via Zmarta

Svea Ekonom iär en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet och människor till en bättre ekonomi, är de ett naturligt val för många utav kunderna. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Sverige och i Europa. Svea har idag över 2000 anställda utspritt över hela Europa och deras värdeord; Engagemang, kompetens och handlingskraft speglar hela deras verksamhet. Svea erbjuder idag tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, kreditinformation, fakturaköp och inkasso. Men även lån, privatlån, bolån och även sparande för privatpersoner.

Ansök om ett samlingslån från Svea via Zmarta och sänk dina kostnader

Behöver du samla flera lån? Har du flera dyra lån och krediter som du betalar onödigt mycket för varje månad? Då är det en god idé att ansöka om ett samlingslån där du bakar ihop dessa i ett större mer fördelaktigt lån. Det är inte bara en fördel ur bankens perspektiv att du önskar att sänka dina kostnader och släcka en del lån och krediter, utan för egen del gör du den kanske största vinningen. Oftast när du har flera lån och kanske olika sorters kontokrediter, betalar du inte bara höga räntor utan även också de dolda avgifterna som man oftast glömmer bort. Ansöker du om ett samlingslån bakar banken ihop samtliga lån till ett enda och på det sättet sänker du dina utgifter och kostnader varje månad. Du får också en bättre kreditbild när du släcker dyra lån, men framförallt sparar du tid och pengar.

Privatlån – vad innebär det och vad kan jag använda pengarna till?

Med ett privatlån är det du själv som bestämmer hur du vill använda pengarna och till vad. Förr brukade man kalla det konsumtions-lån eller blancolån, eftersom man oftast använde pengarna för just konsumtion av något slag. Som för till exempel ett båt-köp, bilköp eller kanske till en resa eller för renovering. Du kan även ansöka om att samla lån med ett privatlån. Ett privatlån är ett lån helt och hållet utan säkerhet som du har möjlighet att lösa helt eller delvis precis när du önskar. Du betalar också bara på räntan så länge du har lånet kvar. Räntorna på privatlån är allt som oftast rörliga och du kan ibland välja om du vill ha ett annuitetslån eller ett lån med rak amortering.

Vem får låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Hos Zmarta & Svea kan du ansöka om lån trots antalet betalningsanmärkningar.

Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Individuell ränta när du ansöker om privatlån

Hos Zmarta sätts alltid räntan helt individuellt baserat på dina egna förutsättningar. Dessa förutsättningar kan vara faktorer så som ålder, kreditvärdighet, din inkomst med flera. Ditt aktuella engagemang med lån och krediter spelar självklart också en stor roll för ett eventuellt utrymme för ett ”nytt lån”. Andra faktorer som spelar in kan vara det sökta beloppets storlek och även din valda återbetalningstid för det sökta beloppet. På privatlån är det rörliga räntor, vilket innebär att dessa kan förändras över tid och gå både upp och ner. Privatlåneräntorna följer reporäntan.

Låna upp till 600 000 kr med ett privatlån hos oss på Zmarta

Ta ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare och på endast en kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val. Vi finns tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även på chatt om det passar dig bättre. Vi finns på telefon dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!