Brocc

Låna pengar med ett privatlån från Brocc via Zmarta

Brocc är ett svenskägt företag som grundades 2016. De är en digital marknadsplats där konsumenter har möjlighet att mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. En enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Hos Brocc kan du både låna och investera.

Samla dyra lån och krediter med ett samlingslån från Brocc via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar ett högt pris för varje månad? Hos Brocc kan du enkelt genom ett privatlån få alla dina månadskostnader samlade till en enda genom ett samlingslån. Det brukar dessutom vara en stor fördel för dig som låntagare, om man ser utifrån bankens perspektiv. Detta då dina kostnader brukar sjunka i samband med att du löser och samlar dyrare lån i ett större dock förmånligare lån, där månadskostnaden blir mindre för dig varje månad. Dessutom har du oftast även möjligheten att få en bättre och mer fördelaktig ränta om du slår ihop och släcker flera andra lån.

Vad är ett privatlån och vad kan jag använda pengarna till?

Med ett privatlån är det du själv som bestämmer hur du vill använda pengarna och till vad. Förr brukade man kalla det konsumtions-lån eller blancolån, eftersom man oftast använde pengarna för just konsumtion av något slag. Som för till exempel ett båt-köp, bilköp eller kanske till en resa eller för renovering. Du kan även ansöka om att samla lån med ett privatlån. Ett privatlån är ett lån helt och hållet utan säkerhet som du har möjlighet att lösa helt eller delvis precis när du önskar. Du betalar också bara på räntan så länge du har lånet kvar. Räntorna på privatlån är allt som oftast rörliga och du kan ibland välja om du vill ha ett annuitetslån eller ett lån med rak amortering.

Hur ser kraven ut för att låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Hos Zmarta kan du låna oavsett antal betalningsanmärkningar. En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund missköter sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Ta ett privatlån och få din individuella ränta

När du ansöker om ett lån hos Zmarta är räntan alltid individuellt baserad på dina förutsättningar. Det spelar också självklart in hur många olika privatlån, kontokrediter och kreditkortsskulder du har vid själva sökningstillfället. Räntan baseras bland annat på faktorer såsom ålder, inkomst och kreditvärdighet. Även antalet kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare kan avgöra räntesättningen. Ju fler desto sämre utfall brukar det vara. Räntorna på privatlån är allt som oftast rörliga och självklart kan du lösa ett privatlån helt eller delvis närsomhelst utan kostnad.

Låna upp till 600 000 kr med ett privatlån hos oss på Zmarta

När du ansöker om ett privatlån, också kallat blancolån via Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt, och totalt tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar som möjligt eftersom bankerna även bedömer antalet kreditförfrågningar du har på dig vid en eventuell räntesättning. En fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken eller vilka långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta, och har möjlighet att välja det erbjudande som passar din ekonomiska situation hemma i lugn och ro. Samtidigt har du också möjlighet att prata med någon av våra proffsiga handläggare som finns på telefon dygnet runt. Men kanske viktigast av allt, du sparar förhoppningsvis pengar!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även på chatt om det passar dig bättre. Vi finns på telefon dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-,
kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt