Re:member

Låna pengar med ett privatlån hos Re:member via Zmarta

Bakom Re:member står EnterCard som erbjuder kort och privatlån i Sverige, Norge och Danmark. EnterCard har 450 medarbetare som servar företagets 1,7 miljoner kunder med visionen att skapa finansiella lösningar på ett flexibelt och ansvarsfullt sätt. Re:member ges ut av EnterCard Group AB som i sin tur ägs av Swedbank och brittiska Barclays Bank.

Samla dina dyra lån och krediter för att spara pengar varje månad

Hos Re:member kan du samla dina lån till ett enda lån och på det sättet spara tusenlappar. Det är ofta mer fördelaktigt ur bankens perspektiv att du som kund tar ett samlingslån istället för att ansöka om ett konsumtionslån för till exempel en resa eller en renovering. Detta då du samlar dina dyra lån och krediter till ett lån och totalt en enda faktura, och därmed får du en översiktlig ekonomi och en lägre månadskostnad. Oftast är det lättare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina kostnader och utgifter.

Vad är ett blancolån och vad kan du göra med lånet?

Ett blancolån är samma sak som ett privatlån, det vill säga ett lån helt utan säkerhet som du har möjlighet att betala av och lösa kostnadsfritt närsomhelst. Oftast är det en summa upp till och med 600 000 kr du kan ansöka om. Du som kund har möjlighet att använda pengarna till nästan precis vad som helst, och oftast kanske det handlar om ett bilköp, en renovering, en ny båt eller en resa. Du kan även ansöka om att samla dina lån och baka ihop dessa till ett med en lägre ränta, och därmed sänka dina räntekostnader och utgifter.

Vilka är kraven för att få ett lån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Re:member även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån trots antalet betalningsanmärkningar. Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Individuell och fördelaktig ränta med ett privatlån hos Re:member via Zmarta

När du ansöker om ett lån hos Zmarta är räntan alltid individuellt baserad på dina förutsättningar. Det spelar också självklart in hur många olika privatlån och kreditkortsskulder du har vid sökningstillfället. Räntan baseras bland annat på faktorer såsom ålder, inkomst och kreditvärdighet. Räntorna på privatlån hos Zmarta idag ligger på från ca 2,95% och det är alltid rörliga räntor på ett privatlån. Självklart kan du lösa ett privatlån helt eller delvis närsomhelst utan kostnad.

Ta ett blancolån hos Zmarta

När du ansöker om ett privatlån (blancolån) via Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt med endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är din kreditvärdighet. En annan fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar din ekonomi bäst. Du har även möjlighet att få råd och hjälp utav någon av våra duktiga handläggare som finns tillgängliga på telefon dygnet runt.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!