Marginalen Bank

Ansök om att Låna pengar av Marginalen Bank via Zmarta

Marginalen Bank har ca 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder i dagsläget. Huvudkontoret hittar du i Stockholm. Vad som kännetecknar Marginalen Bank är en hög lönsamhet. Deras affärsidé förmedlar att de önskar att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att förenkla deras ekonomiska vardag. Detta gör dem genom att lyssna på sina kunder och genom möjligheten att erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. De erbjuder idag tjänster inom privatlån, bolån, kreditkort och sparande.

Få en lägre ränta när du samlar lånen hos Marginalen Bank via Zmarta

Ansök om ett konsumtions-lån, eller blancolån som det också kallas i folkmun, för att täcka den totala skulden av alla dina lån, krediter och avbetalningar och samla i ett samlingslån genom Marginalen Bank. På det sättet kommer du mest sannolikt att spara en hel del pengar varje månad. Även tiden du lägger för att betala varje faktura separat kommer att ge dig mer tid över till roligare saker. Du får samtidigt en bättre ekonomisk översikt och dessutom en bättre kreditbild framåt när du åter igen önskar att låna pengar. Du anger ändamålet ”samla lån” när du skickar in din ansökan till oss på Zmarta. Önskar du att lösa lånen själv går det bra, men smidigast är det om du låter banken eller långivaren göra det åt dig.

Vad innebär ett blancolån och vad kan du använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till, det vill säga ändamålet med pengarna. Det kan till exempel vara för att resa, renovera eller för att köpa en ny bil. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader. Återbetalningstiden är valbar och brukar vara mellan 2 år upp emot 15 år. Detta kan självklart variera beroende på beloppets storlek.

Vem får låna pengar via Zmarta

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Marginalen Bank även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund missköter sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Marginalen Bank

När du skickar in din ansökan om att låna pengar hos oss på Zmarta, jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt. Samtliga tävlar om att ge dig den bästa räntan och denna sätts alltid helt och hållet individuellt, baserat på just dina förutsättningar. Hur banker och långivare sätter räntan baseras på en rad olika parametrar. De parametrar som kan komma att påverka räntesättningen kan vara din ålder, din inkomst och även hur din kreditbild ser ut med antalet lån och krediter du har sedan tidigare. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och kan därför förändras över tid.

Låna pengar från Marginalen Bank med ett privatlån via oss på Zmarta

Tar du ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare, helt kostnadsfritt och på endast en enda kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande och som kikar på ditt ärende. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val. Vi finns tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!