Resurs

Låna pengar hos Resurs via Zmarta

Resurs arbetar i huvudsak med privatlån från 10 000 kr upp till 400 000 kr, samt omläggningslån för dig som vill samla dyra smålån och krediter. Banken startade år 1977 och har idag över 5,7 miljoner kunder. Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs och Solid Försäkring. Banken arbetar i huvudsak med att skapa smarta betal – och finansieringslösningar för både konsumenter och företag.

Vad är ett privatlån och vad kan jag använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till. Det kan till exempel vara för att renovera, resa eller för att köpa en ny bil. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du möjlighet att lösa närsomhelst och i förtid utan extra avgifter.

Fördelaktig ränta när du samlar dina lån

Minska dina kostnader och utgifter varje månad genom att samla dina dyrare lån och krediter i ett så kallat omläggningslån genom Resurs. Ett omläggningslån, eller samlingslån som det också kallas är när du tar ett lån och samlar ihop dina dyra lån och krediter med exempelvis höga räntor i ett större mer fördelaktigt lån. Oftast är det lättare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina kostnader och utgifter, vilket det oftast gör då du i slutändan bara betalar på ett enda lån. Detta gör du genom att ansöka om ett privatlån med syfte att samla dina lån. Istället för att välja ett nytt lån för exempelvis konsumtion.

Vem får låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Resurs även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden.
Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Individuell ränta på privatlån hos Resurs via Zmarta

Vilken ränta du får av banken beror till stor del på dina ekonomiska förutsättningar. Såsom vald återbetalningstid eller lånets storlek. Men också faktorer som ålder, inkomst och kreditvärdighet spelar roll när det kommer till ett privatlån, eller blancolån som det också kallas. Idag ligger privatlåneräntorna från Zmartas bankpanel från ca 2,95%.

Låna pengar med Zmarta

När du ansöker om ett lån via Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt med endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är din kreditvärdighet. En annan fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid och energi. Du får enkelt en överblick över vilken långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 vardagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Helt kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-,
kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt