Instabank

Ansök om upp till 600 000 kr med ett privatlån hos Instabank via Zmarta

Instabank är en digital bank som erbjuder lån som är anpassade för dig och din vardag. De kännetecknas av att de tänker ”mer som kunden” än som övriga banker på marknaden och vill såväl förenkla kundernas relationer till banktjänsterna. Instabank har sitt huvudkontor i norska Stavanger och deras tjänster är tillgängliga i hela Norden. Instabank är medvetna om att livssituationerna ser olika ut för olika människor och arbetar ständigt med att kunna erbjuda skräddarsydda lån som passar alla olika sorters människor. De har även hela sin ansökningsprocess helt och hållet digital online.

Samla dina privatlån och krediter till en mer fördelaktig ränta hos Instabank

Ansök om att samla dina dyrare lån och småkrediter i ett lån med lägre ränta. På det sättet sparar du oftast både tid och pengar och får samtidigt en bättre kreditvärdighet nästa gång du behöver låna pengar. Eftersom dina kostnader och utgifter normalt sjunker när du tar ett samlingslån brukar långivarna och bankerna se positivt på att låna ut pengar just för det ändamålet.

Privatlån hos Instabank – vad innebär det och hur kan jag använda pengarna?

Privatlån kallas också för blancolån i folkmun. Det är ett lån avsett för antingen konsumtion, som för ett köp av båt eller kanske en kommande renovering - eller för att samla flera lån och krediter i ett samlingslån. Oftast kan du som kund ansöka om summor från 5000 kr och upp emot 600 000 kr, även om detta kan variera mellan de olika aktörerna. Du bestämmer själv vad du vill använda lånet och pengarna till. Ett privatlån har du också möjligheten att helt eller delvis betala av när du önskar och du betalar såklart bara ränta på lånet så länge du har det kvar. Återbetalningstiden kan du själv ange och oftast är längsta möjliga tid 15 år och i vissa enstaka fall upp emot 20 år.

Vilka är kraven för att få låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Instabank även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Räntan sätts alltid individuellt när du tar ett lån hos Instabank via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar. Det kan vara faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Men även din kreditbild så som hur många lån och krediter du har sedan tidigare och även vald återbetalningstid och storlek på belopp du önskar låna spelar in när det kommer till räntesättningen. Antal kreditupplysningar du har är också en faktor som väger tungt hos våra långivare och banker. Räntorna på våra privatlån är alltid rörliga vilket innebär att de kan komma att förändras över tid.

Ansök om ett privatlån via oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller förfrågningar på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga på chatt!
Vi finns på telefon dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!