Nordax Bank

Låna pengar hos Nordax Bank via Zmarta

Nordax Bank är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till cirka 185.000 privatkunder i Sverige, Norge och Finland. Nordax Bank är specialiserade på bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton. Banken grundandes år 2003 och har idag sitt huvudkontor i huvudstaden Stockholm.

Sänk räntan genom att samla dina dyra lån hos Nordax Bank via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar ett högt pris för varje månad? Hos Nordax Bank kan du samla smålån och krediter i ett privatlån, även kallat omläggningslån. Det brukar dessutom vara en stor fördel för dig som låntagare, om man ser utifrån bankens perspektiv. Detta då dina utgifter kan sjunka i samband med att du löser och samlar dyrare smålån i ett större och förmånligare lån, där månadskostnaden blir mindre för dig varje månad.

Vad är då ett privatlån och vad kan du använda lånet till?

Ett privatlån, även kallat blancolån är ett lån helt utan säkerhet. Du som kund kan själv välja vad du vill göra med pengarna. Oftast är ändamålet renovering, resa, eller exempelvis en ny bil. Du har även möjligheten att ta ett samlingslån för att baka ihop dina dyra lån och krediter till ett och på det sättet sänka din månadskostnad. Ett privatlån brukar ligga mellan belopp på 5000 kr upp till och med 600 000 kr och längsta återbetalningstiden brukar vara 15 år och i sällsynta fall upp till 20 år. Självklart kan du närsomhelst lösa ett privatlån utan kostnad.

Hur ser kraven ut för att ansöka om lån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Nordax Bank och Zmarta hjälper även kunder med betalningsanmärkningar.

En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund missköter sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Ta ett privatlån och få din individuella ränta

När du ansöker om ett lån hos Zmarta är räntan alltid individuellt baserad på dina förutsättningar. Det spelar också självklart in hur många olika privatlån och kreditkortsskulder du har vid sökningstillfället. Räntan baseras också på faktorer såsom ålder, inkomst och kreditvärdighet. Räntorna på privatlån hos Zmarta idag ligger på från ca 2,95%. Har du exempelvis en betalningsanmärkning eller flera, kommer detta och självklart att påverka bankernas räntesättning. Ju högre risk banken tar med sin utlåning, desto högre ränta brukar det också bli.

Ansök om ett blancolån upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

När du ansöker om ett privatlån, också kallat blancolån via Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt, och vi tar endast en kreditupplysning. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar som möjligt. En fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta. Samtidigt har du också möjlighet att prata med någon av våra proffsiga handläggare. Men kanske viktigast av allt, du sparar förhoppningsvis pengar!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns på telefon dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt