Santander Consumer Bank

Ansök om privatlån upp till 600 000 kr hos Santander via Zmarta

Santander Consumer Bank är en nordisk bank som är en del av den globala koncernen Banco Santander med 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i hela 45 olika länder. I Sverige idag finns ca en halv miljon kunder. Banken erbjuder sina kunder allt ifrån privatlån, billån, kreditkort, försäkringar och sparkonton. Deras syfte är att hjälpa människor och företag samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer. Simple, Personal and Fair är värdeorden bakom Santanders tjänster.

Samla dina privatlån och krediter och få en lägre ränta hos Santander via Zmarta

Hos Santander kan du samla dina lån till ett enda lån och på det viset spara tusenlappar varje månad. Det är dessutom mer fördelaktigt ur bankens perspektiv att du som kund tar ett samlingslån istället för att ansöka om ett nytt lån för till exempel renovering eller en ny bil. Detta då du samlar dina dyra krediter och lån till ett lån och får totalt en enda faktura. Därmed får du också en översiktlig ekonomi och en lägre kostnad varje månad. Det är oftast lättare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina utgifter och kostnader varje månad.

Vad är ett privatlån och vad kan jag använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till, det vill säga syftet med pengarna. Det kan till exempel vara för att resa, renovera eller för att köpa en ny bil. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader.

Vem får låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Santander även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Individuell ränta när du lånar pengar hos Santander via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar. Det brukar oftast handla om faktorer såsom din aktuella inkomst och din ålder. Även din kreditbild såsom hur många krediter och lån du har sedan tidigare och även storlek på beloppet du ansöker om samt vald återbetalningstid för detta spelar en stor roll vid räntesättningen. Antalet kreditupplysningar du har är också en välkänd faktor som väger tungt hos våra banker och långivare. Räntorna på våra privatlån ar alltid rörliga och innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om ett blancolån hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 banker och långivare när vi tagit emot din ansökan. Allt detta på endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är också din kreditvärdighet. Att ta hjälp av oss på Zmarta innebär att du som kund sparar en massa tid och slipper gå från bank till bank och dessutom dra på dig onödiga kreditupplysningar, som varje enskild bank i så fall skulle ta. Du får även enkelt en överblick över vilken långivare som kan erbjuda dig det bästa avtalet och har möjlighet att jämföra hemma i lugn och ro. Du har självklart även möjlighet att få goda råd kring din privatekonomi av någon utav våra duktiga handläggare som finns på telefon dygnet runt för att guida och hjälpa dig.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med Bank-ID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!