Bank Norwegian

Låna upp till 600 000 kr med ett privatlån hos hos Bank Norwegian via Zmarta

Bank Norwegian grundades år 2007 i Oslo och startade sin verksamhet i Sverige år 2013. Sedan dess har dem expanderat i Norden och år 2021 lanserade dem sina digitala tjänster i Spanien och Tyskland. I dag har banken mer än 1,7 miljoner kunder runt om i Europa.

Bank Norwegian är en heldigital och flexibel bank som gör att låneprocessen är enkel och smidig och du mottar pengarna snabbt på kontot. Om du önskar samla dyra lån och krediter hjälper Bank Norwegian dig att lösa lånen direkt hos kreditgivaren. Bank Norwegian utvecklar och använder den nyaste teknologin för att förbättra din kundupplevelse och har självhjälpstjänster och en mobilapp i toppstandard.

Ansök om att samla dina dyra lån och krediter hos Bank Norwegian via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar ett högt pris för varje månad? Hos Bank Norwegian kan du enkelt genom ett privatlån få alla dina månadskostnader samlade till en enda genom ett samlingslån. Det brukar dessutom vara en stor fördel för dig som låntagare, om man ser utifrån bankens perspektiv. Detta då dina kostnader brukar sjunka i samband med att du löser och samlar dyrare lån i ett större dock förmånligare lån, där månadskostnaden blir mindre för dig varje månad. Dessutom har du oftast även möjligheten att få en bättre och mer fördelaktig ränta om du slår ihop och släcker flera andra lån.

Privatlån hos Bank Norwegian – vad innebär det och vad kan jag använda pengarna till?

Ett privatlån, eller ett blancolån som du också kan kalla det innebär ett lån helt utan säkerhet som du kan använda för antingen konsumtion, såsom för exempelvis en resa, en bil eller en renovering. Du kan även använda pengarna för att baka ihop och samla andra dyrare lån och krediter du har i ett större, mer fördelaktigt lån. Hur du väljer att använda pengarna är upp till dig och ändamålet anger du när du skickar in din ansökan hos oss på Zmarta. Har du ett gäng dyra lån eller exempelvis kontokrediter som du betalar höga räntor och avgifter på varje månad, kan det vara en god idé att ansöka om ett samlingslån. Inte bara är det positivt utifrån bankens perspektiv utan även du som kund brukar sänka dina kostnader rejält och dessutom spar du tid när du i slutändan bara har ett lån att betala på varje månad.

Hur ser kraven ut för att låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Bank Norwegian även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi på Zmarta har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån trots antalet betalningsanmärkningar. Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Låna pengar hos Bank Norwegian och få en individuellt fördelaktig ränta

Räntorna på ett privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna kan det röra sig om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl antalet kreditförfrågningar som du har registrerade sedan tidigare spelar roll för hur de olika aktörerna sätter just din ränta. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om ett blancolån från Bank Norwegian via oss på Zmarta

När du ansöker om ett privatlån, också kallat blancolån via Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt, och totalt tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar som möjligt eftersom bankerna även bedömer antalet kreditförfrågningar du har på dig vid en eventuell räntesättning. En fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken eller vilka långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta, och har möjlighet att välja det erbjudande som passar din ekonomiska situation hemma i lugn och ro. Samtidigt har du också möjlighet att prata med någon av våra proffsiga handläggare som finns på telefon dygnet runt. Men kanske viktigast av allt, du sparar förhoppningsvis pengar!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med Bank-ID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även på chatt om det passar dig bättre. Vi finns på telefon dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Nyhet!

Tidigare kund? Ansök med BankID så fyller vi i dina uppgifter åt dig!

Har du använt Zmarta tidigare? Ansök med BankID så fyller vi i dina uppgifter åt dig!

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt