ICA Banken

Låna pengar med ett blancolån från ICA Banken via Zmarta

ICA Banken grundades år 2001 och har som affärsidé att göra vardagen lite enklare för ICA s kunder. Banken ägs idag av den svenska dagligvaruhandelskedjan ICA och är en av de 20 största bankerna i Sverige. ICA Banken erbjuder idag ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, såsom privatlån, sparande, bolån och kreditkort. De arbetar även mot företag. De är i huvudsak verksamma i Sverige och har över 800 000 kunder. Huvuddelen i verksamheten finns i Borås och de har sitt säte i Solna.

Sänk räntan med ett hopbakslån hos ICA Banken via Zmarta

Att samla sina flera dyra lån och krediter i ett större lån med lägre ränta har många fördelar. Inte bara får du som kund lägre utgifter och kostnader varje månad, du sparar även en himla massa tid som du kan lägga på roligare saker. Du får dessutom en bättre överblick över dina finanser och en helt klart bättre kreditbild då du har färre lån och mindre utgifter. Bankerna och långivarna brukar se positivt på att man vill förbättra sin lånesituation och sänka sina kostnader. Oftast ger det dig också ett bättre utgångsläge inför nästa gång du behöver ansöka om ett lån. Du anger ändamål ”omläggning” i ansökan, som är samma sak som ett samlingslån, där flera lån och krediter blir ett större, mer fördelaktigt lån i slutändan.

Vad är då ett privatlån hos ICA Banken och vad får jag göra med pengarna?

Ett privatlån är ett lån helt utan säkerhet som du kan använda till så gott som vad du så önskar. Oftast är det kanske en bil, en renovering eller en resa som du behöver låna till. Du kan även kombinera ett privatlån genom att låna en del för resa och en annan del för ett samlingslån. Privatlån kallas också för konsumtions-lån eller blancolån i folkmun. Det är ett lån som du kan lösa precis närhelst du önskar, helt eller delvis. Du betalar också självklart bara ränta på lånet så länge du har det kvar. Summorna brukar variera men vi på Zmarta förmedlar privatlån från ca 5000 kr och upp emot 600 000 kr. Återbetalningstiden är valbar och kan gå upp emot 15 år, ibland till och med upp till 20 år i enskilda fall.

Vilka är kraven för att ansöka om lån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver ICA Banken även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån trots antalet betalningsanmärkningar. Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Individuell och fördelaktig ränta med ett privatlån hos ICA Banken

När du ansöker om ett privatlån hos oss på Zmarta sätts räntan alltid helt individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Bankerna och långivarna kikar på olika parametrar såsom din ålder, din inkomst men även på dina aktuella lån och krediter i ditt engagemang och i din kreditbild. Antalet kreditupplysningar brukar också vara en avgörande faktor för hur de sätter räntan. Fördelen med att använda Zmarta är att vi totalt tar en kreditupplysning hos UC, som samtliga banker och långivare delar på. Privatlåneräntorna ligger idag från ca 2,95% och dessa följer alltid den aktuella reporäntan, vilket innebär dessa kan förändras över tid.

Låna pengar med ett blancolån hos ICA Banken via Zmarta

Ta ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare och på endast en kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val. Vi finns tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-,
kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt