Big Bank

Ansök om att låna pengar från Bigbank via Zmarta

Bigbank grundades i Tartuu, Estland 1992 och är en filial till BigBank AS Bank. De är en bank som specialiserat sig på lån och sparande för privatpersoner. Deras grundläggande syfte är att göra vardagsekonomi till något enkelt och därmed möjliggör för sina kunder att förbättra sin livssituation genom att erbjuda sina kunder enkla och flexibla spar- och låneprodukter för alla deras eventuella behov. För många är Bigbank en riktig uppstickare till bank för de många som har tröttnat på storbankerna och vill ha en mindre bank med ett genuint intresse för den lilla låntagaren och den lilla spararen.

Samla dina dyra lån i ett samlingslån hos Bigbank via Zmarta

Minska dina kostnader och utgifter varje månad genom att samla dina dyrare lån och krediter i ett så kallat samlingslån genom Bigbank. Ett omläggningslån, eller samlingslån som det också kallas är när du tar ett lån och samlar ihop dina dyra lån och krediter med exempelvis höra räntor i ett större mer fördelaktigt lån. Oftast är det lättare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina kostnader och utgifter, vilket det oftast gör då du i slutändan bara betalar på ett enda lån. Detta gör du genom att ansöka om ett privatlån med syfte att samla dina lån. Istället för att välja ett nytt lån för exempelvis konsumtion.

Vad är ett blancolån och vad kan du göra med pengarna?

Ett blancolån är samma sak som ett privatlån, det vill säga ett lån helt utan säkerhet som du har möjlighet att betala av och lösa kostnadsfritt närsomhelst. Oftast är det en summa upp till och med 600 000 kr du kan ansöka om. Du som kund har möjlighet att använda pengarna till nästan precis vad som helst, och oftast kanske det handlar om ett bilköp, en renovering, en ny båt eller en resa. Du kan även ansöka om att samla dina lån och baka ihop dessa till ett med en lägre ränta, och därmed sänka dina räntekostnader och utgifter.

Hur ser kraven ut för att låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Hos Bigbank och Zmarta kan du låna trots betalningsanmärkningar. Dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar!

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Individuell ränta baserad på dina förutsättningar hos Bigbank och Zmarta

När du ansöker om ett lån hos Zmarta är räntan alltid individuellt baserad på dina förutsättningar. Det spelar också självklart in hur många olika privatlån, kontokrediter och kreditkortsskulder du har vid själva sökningstillfället. Räntan baseras bland annat på faktorer såsom ålder, inkomst och kreditvärdighet. Även antalet kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare kan avgöra räntesättningen. Ju fler desto sämre utfall brukar det vara. Räntorna på privatlån är allt som oftast rörliga och självklart kan du lösa ett privatlån helt eller delvis närsomhelst utan kostnad.

Låna upp till 600 000 kr med ett privatlån hos oss på Zmarta

Ansök om ett lån genom oss för att antingen samla dyra lån och krediter eller helt enkelt för någon form av konsumtion. Vi jämför upp till 35 långivare och banker på endast en kreditupplysning hos UC. Tjänsten är dessutom helt konstnadsfri för dig. Du sparar med andra ord en hel del tid på att låta Zmarta göra jobbet att hitta det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Önskar du bli guidad på telefon finns vi självklart tillgängliga dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!