Ferratum

Låna pengar hos Ferratum via Zmarta

Ferratum Group grundades 2005 och har idag sitt huvudkontor i Helsingfors men finns även utanför Europa. Ferratum är en internationell leverantör av mobila banktjänster. De lånar ut till konsumenter och till små och medelstora företag, med sin vision att bli den ledande mobila banken och med missionen och syftet att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen och till alla konsumenter.

Samla dina lån och krediter hos Ferratum via Zmarta

Samla dina lån hos Ferratum genom ett privatlån. Oftast är det en fördel utifrån bankens perspektiv då du sänker dina månatliga utgifter och kostnader och även antalet lån i din kreditbild. När du gör en ansökan anger du att du önskar att samla dina lån genom ett omläggningslån, eller samlingslån som det också brukar kallas. Du har såklart även möjligheten att ta ett lån för att både samla andra lån och för att exempelvis renovera eller annat önskemål.

Hur får jag använda pengarna när jag tar ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som ofta är avsett för konsumtion. Traditionellt även kallat konsumtions lån eller blancolån. På privatlån är det oftast rörlig ränta, vilket innebär att den kan förändras över tid och följer alltid reporäntan. Ett privatlån har du också möjligheten att kostnadsfritt lösa helt eller delvis när du så önskar. Vanligtvis handlar det om summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, men detta kan förstås variera mellan olika banker och långivare. Du bestämmer helt och hållet själv vad du vill använda pengarna till. Det kan till exempel röra sig om ett helt nytt lån för exempelvis båt köp, bilköp, en resa eller en renovering. Du har även möjlighet att ansöka om att både låna för konsumtion och för omläggning och samlingslån av andra lån och krediter.

Hur ser då kraven ut för att få låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Utöver punkterna ovan kräver Ferratum även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden.

Men låt det inte hindra dig från att ansöka - vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal.

En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund har misskött sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i kreditbilden i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Ferratum

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna brukar det handla om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl ditt engagemang hos andra banker och långivare. Antalet kreditupplysningar är en annan faktor som spelar in på räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Låna pengar från Ferratum via oss på Zmarta

Tar du ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare, helt kostnadsfritt och på endast en kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande och som kikar på ditt ärende. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val. Vi finns tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se__. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt