Northmill

Låna pengar trots betalningsanmärkningar från Northmill kontokredit via Zmarta

Northmill Kontokredit tidigare Credway, är en del av Northmill Bank AB som sedan 2006 förenklat vardagsekonomin och hjälpt över 200 000 konsumenter. Northmill Kontokredit är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet på 2015 och har över 350 000 nordiska kunder. Det som kännetecknar dem är att de som företag tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad ”fintech”. Deras kärnverksamhet bygger också just på detta genom exempelvis kredit -och långivande. De erbjuder idag sina kunder konsumtions lån av olika storlek och de kan erbjuda lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Samla dina dyra lån, kontoavbetalningar och krediter med Northmill Kontokredit via Zmarta

Ansök om att samla dina dyra skulder i ett samlingslån. På det sättet sparar du mest troligt en hel del pengar varje månad, inte minst sparar du tid då du i slutändan endast har en faktura att betala på varje månad. Det är också en fördel sett ur bankernas och långivarnas perspektiv att du vill sänka dina kostnader istället för att bygga på dem med nya lån endast avsedda för konsumtion. Oftast betalar du höga räntor och avgifter därtill om du har flera krediter och exempelvis kontoavbetalningar. Det blir både enklare och billigare att då samla dessa i ett större, mer fördelaktigt lån med bättre villkor. Vi på Zmarta hjälper gärna till med det. Du anger att du önskar att ”samla lån” när du skickar in din ansökan.

Vad innebär ett privatlån hos Northmill Kontokredit och vad kan du använda pengarna till?

Ett privatlån brukar också kallas för konsumtions lån eller blancolån, men det är precis samma sak. När du ansöker om ett privatlån, ansöker du om ett lån helt utan säkerhet. Du har dessutom möjligheten att lösa lånet precis när som helst, utan att det kostar dig något extra. Med pengarna du lånar kan du göra i princip vad du än önskar, vare sig det rör ett köp av bil, kanske båt eller en framtida renovering, är det helt och hållet upp till dig. Du har även möjligheten att låna för att både lösa och samla andra lån och krediter och samtidigt använda lite till konsumtion. Detta anger du i din låneansökan. Privatlån brukar handla om summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, beroende på vilken bank eller långivare det handlar om.

Vilka är kraven för att få låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Hos Northmill Kontokredit och Zmarta får du låna trots att du har betalningsanmärkningar!

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Räntan sätts alltid individuellt på privatlån hos Northmill Kontokredit

Lånar du pengar hos Northmill Kontokredit via Zmarta sätts alltid din ränta helt och hållet individuellt och baserat på just dina ekonomiska förutsättningar. Bankerna och långivarna tittar oftast på lite olika parametrar när det kommer till just räntesättningen. Det kan handla om din ålder och din aktuella inkomst, men även om antalet lån och krediter du har i ditt engagemang sedan tidigare samt antalet kreditupplysningar som du har i din kreditbild. Räntorna på privatlån följer alltid den aktuella reporäntan och kan därmed komma att förändras över tid.

Ansök om blancolån upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

När du ansöker om ett blancolån genom oss på Zmarta får du automatiskt en kostnadsfri jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare. Dessutom sker det på totalt en enda kreditupplysning hos UC. Det ger dig en smidig överblick kring vilket erbjudande som är mest förmånligt när det kommer till ränta och villkor, och du kan hemma i lugn och ro ta ett förnuftigt beslut som passar just din privatekonomi. Nästan samtliga utav våra långivare erbjuder idag e-signering med bank-ID vilket också underlättar utbetalningen av lånet. Genom att använda Zmartas jämförelsetjänst spar du inte bara tid utan också förhoppningsvis pengar! Vi finns dessutom tillgängliga på telefon dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!