Credento

Låna pengar med ett privatlån hos Credento via Zmarta

Bolaget som står bakom Credento Privatlån heter TF Bank och grundades 1987 i Borås. TF Bank är en bank som har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva bankverksamhet. TF Bank är en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar. In- och utlåningsverksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike via filial eller gränsöverskridande av banktillståndet. TF Bank är noterat på Nasdaq Stockholm.

Samla dina lån hos Credento och spara pengar med en lägre ränta

Samla dina lån hos Credento genom ett privatlån. Oftast är det en fördel utifrån bankens perspektiv då du sänker dina månatliga utgifter och kostnader och även antalet lån i din kreditbild. När du gör en ansökan anger du att du önskar att samla dina lån genom ett omläggningslån, eller samlingslån som det också brukar kallas. Du har såklart även möjligheten att ta ett lån för att både samla andra lån men också för att exempelvis renovera eller annat önskemål.

Vad innebär då ett privatlån och vad kan jag göra med pengarna?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som ofta är avsett för konsumtion. Traditionellt även kallat ”blancolån”. På privatlån är det oftast rörlig ränta, vilket innebär att den kan förändras över tid. Ett privatlån har du också möjligheten att kostnadsfritt lösa helt eller delvis när du så önskar. Vanligtvis handlar det om summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, men detta kan förstås variera mellan olika banker och långivare. Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Det kan till exempel röra sig om ett helt nytt lån för exempelvis bilköp, båt köp, renovering eller en resa. Du har även möjlighet att ansöka om att både låna för konsumtion men också för omläggning av andra lån och krediter.

Vilka krav gäller för att låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

  • Du behöver vara minst 18 år gammal

  • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

  • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

  • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Utöver punkterna ovan kräver Credento även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Credento

Räntan hos Credento sätts alltid individuellt, helt och hållet baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Förutsättningarna kan vara faktorer så som din ålder och din inkomst, men banken tar även hänsyn till vald återbetalningstid samt lånets storlek. Din kreditvärdighet har också en stor påverkan när det kommer till vilken ränta du får, liksom ditt engagemang hos andra banker och långivare. På privatlån är det rörliga räntor, vilket innebär att dessa kan förändras över tid.

Ansök om ett privatlån hos Zmarta

Vi jämför upp till 35 banker och långivare när vi mottagit din ansökan. Allt detta på endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är också din kreditvärdighet. Att ta hjälp av oss på Zmarta innebär att du som kund sparar en massa tid och slipper gå från bank till bank och dessutom dra på dig onödiga kreditupplysningar som varje enskild bank i så fall skulle ta. Du får även enkelt en överblick över vilken långivare som kan erbjuda dig det bästa avtalet och har möjlighet att jämföra hemma i lugn och ro. Du har såklart även möjlighet att få goda råd kring din privatekonomi av någon utav våra duktiga handläggare.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

  • Digital och smidig signering med BankID

  • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!