Facit Bank

Låna pengar hos Facit bank via Zmarta

Facit bank är en internetbank som idag erbjuder privatlån på upp till 200 000 kr till privatpersoner. Banken befinner sig i en kontinuerlig expansiv fas med stort fokus på de nordiska länderna. I Sverige slog de upp dörrarna 2021 och de har ett 50-tal anställda.

Vad är ett privatlån och hur ansöker man?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, detta betyder att banken eller långivaren som godkänner din låneansökan inte har någonting att falla tillbaka på, skulle det vara så att du inte har råd att betala tillbaka din skuld. Vanligaste anledningen till att jämföra och ansöka om ett privatlån är för att samla ihop dyrare lån och krediter.

Storleken på ett privatlån kan variera, hos Zmarta kan man dock inte ansöka om mer än 600 000 kr. Och det finns krav som man måste uppfylla för att få ansöka om lån. Du väljer själv av vilken anledning som du vill låna till, men det är alltid viktigt att ta sig en extra funderare på om man verkligen behöver låna pengarna.

Positiva med privatlån är att du kan lösa lånen närsomhelst, i förtid och utan extra avgifter.

Vilka krav har Zmarta för att låna via dem?

För att ansöka om lån hos Facit bank via Zmarta måste du uppfylla följande krav:

  • Måste ha fyllt 18 år

  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

  • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

  • Får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden

Du får ha en betalningsanmärkning hos Kronofogden, du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos dem. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Låna upp till 600 000 kr via Zmarta

När du ansöker om ett lån via Zmarta så görs en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare. Vi kommer att matcha dig med de banker- och långivare som uppfyller dina krav och som passar din ekonomiska situation bäst.

Genom att du jämför lån via Zmarta tas det en kreditupplysning istället för upp till 35, någonting som skulle ske om du gick till varje individuell bank- eller långivare. Skulle du behöva rådgivning och hjälp med någonting när du fyller i din ansökan är det bara att kontakta oss, vi sitter redo att hjälpa dig med alla frågor eller funderingar.

Individuell ränta när du ansöker om lån via Zmarta

Räntan som kommer med ditt lån är individuell, men den baseras på flera olika faktorer. Dessa är bland annat hur många olika privatlån du redan har (om du har några), om du har några kreditkortsskulder vid själva söktillfället, hur gammal du är, vilken inkomst du har samt hur din kreditvärdighet ser ut. Har du haft flera kreditupplysningar gjorda så kan detta påverka ditt kreditvärde och räntenivån på din låneansökan.

Detta erbjuder Zmartas jämförelsetjänst

  • Låneerbjudanden från upp till 35 olika banker- och långivare

  • Endast en kreditupplysning hos UC

  • Digital och smidig signering tillsammans med BankID

  • Möjlighet att jämföra elavtal, försäkringar och lån

  • Erbjuder billån, företagslån och bolån

Chatta med oss!