Leabank

Ansök om att låna pengar hos Leabank via Zmarta

Leabank är en heldigital bank som erbjuder privatlån utan säkerhet och högräntekonton. Banken finns på idag på den svenska, norska och finska marknaden och har sitt huvudkontor i norska Bergen. Leabank vill leverera innovativa och användarvänliga lösningar för finansiering, betalning och sparande och har som motto att ge sina kunder den bästa bankupplevelsen.

Samla dina lån hos Leabank via Zmarta och spara pengar varje månad

Samla dina dyrare lån och krediter genom ett samlingslån hos Leabank. På så sätt får du varje månad en lägre månadskostnad och en bättre kreditbild då du har färre lån, engagemang och utgifter. Det är också ett fördelaktigt perspektiv utifrån bankens sida. I stället för att betala dyra räntor och avgifter på flera olika mindre lån, kan du baka ihop dem till ett större med en bättre och lägre ränta.

Vad är då ett privatlån och vad kan du använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också brukar kallas, är ett lån helt utan säkerhet. Det är ett lån med rörlig ränta som du kan helt eller delvis lösa när du så önskar. Du väljer helt och hållet själv hur du vill använda lånet, vare sig det handlar om konsumtion så som för bilköp eller renovering eller om det är ett samlingslån där du önskar att baka ihop dyrare lån i ett mer fördelaktigt. Oftast kan du ansöka om summor upp 600 000 kr och återbetalningstiden brukar kunna vara valbar från 0-15 år.

Vem får låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Utöver punkterna ovan kräver Leabank även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Få individuell ränta med ett privatlån hos Leabank

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna kan det röra sig om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om ett blancolån hos oss på Zmarta

När du ansöker om ett blancolån också kallat privatlån via Zmarta, jämförs upp till 35 olika långivare och banker samtidigt och på endast en kreditupplysning hos UC. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar på sig som möjligt då bankerna även bedömer just den faktorn när du söker lån. Så ju färre kreditförfrågningar desto bättre erbjudanden. En fördel med att ta hjälp av Zmarta när du behöver låna pengar är att du sparar tid samtidigt som du får en tydlig överblick över vilken eller vilka långivare som kan ge dig de bästa villkoren. Samtidigt har du också möjlighet att prata med någon av våra duktiga och engagerade handläggare för tips och råd. Men det kanske viktigaste utav allt är att du förhoppningsvis kommer att spara pengar!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-,
kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt