Lendify

Låna pengar med ett privatlån från Lendify via Zmarta

Lendify är en av de mest kundorienterade bankerna och har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) både 2019 och 2020 för Sveriges nöjdaste privatlånekunder. Lendify utmanar de traditionella bankerna och vill genom användandet av data och teknik effektivisera lånemarknaden och erbjuda sina kunder bättre villkor. Lendify erbjuder ett unikt lojalitetsprogram, Lendify Rewards, där du som kund har möjlighet att sänka din ränta varje månad genom att betala dina räkningar i tid. Lendify är helt digitala vilket innebär att låneprocessen går snabbt online och du kan ha pengarna på ditt konto inom ett par timmar då Lendify erbjuder direktutbetalning. Lendify ären del av den danska banken Lunar sedan juni 2021.

Sänk räntan genom ett samlingslån hos Lendify via Zmarta

Har du flera dyra lån och krediter som du betalar ett högt pris för varje månad?Hos Lendify kan du enkelt genom ett privatlån få alla dina månadskostnader samlade till en enda genom ett samlingslån. Det brukar dessutom vara en stor fördel för dig som låntagare, om man ser utifrån bankens perspektiv. Detta då dina kostnader brukar sjunka i samband med att du löser och samlar dyrare lån i ett större dock förmånligare lån, där månadskostnaden blir mindre för dig varje månad.

Privatlån – vad innebär det och vad får du använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till, det vill säga ändamålet med pengarna. Det kan till exempel vara för att renovera köket, resa eller för att köpa en ny bil eller båt. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader. Återbetalningstiden är valbar och brukar vara mellan 2 år upp emot 15 år. Detta kan självklart variera beroende på beloppets storlek och från långivare till långivare.

Vilka är kraven för att få låna pengar hos Lendify via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 20 år gammal
 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige
 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Utöver punkterna ovan kräver Lendify även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Räntan sätts alltid individuellt på privatlån från Lendify via Zmarta

Hos Zmarta sätts alltid räntan helt individuellt baserat på dina egna förutsättningar. Dessa förutsättningar kan vara faktorer så som ålder, kreditvärdighet, inkomst med flera. Ditt aktuella engagemang med lån och krediter spelar självklart också en stor roll för ett eventuellt utrymme för ett nytt lån. Idag ligger räntorna på våra privatlån från ca 2,95%, men denna ränta är alltid rörlig och följer reporäntan.

Ansök om att låna pengar upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller ”förfrågningar” på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet och den lägsta räntan. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt
 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar
 • Endast en kreditupplysning hos UC
 • Kostnadsfri tjänst
 • Digital och smidig signering med BankID
 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån
 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss! Chatt