Jämför hem- och villaförsäkringar med Zmarta

Zmarta hjälper dig gladeligen att hitta den mest prisvärda hem- och villaförsäkringen. Vi jämför flera bolags försäkringar och hittar det bästa alternativet för dig. Fyll i dina uppgifter nedanför och testa själv!

Jag vill få erbjudanden på mail och sms.

Jag godkänner Förmånsavtalet.

Jag godkänner Användarvillkoren.

För snabbast möjliga hjälp använder vi och våra försäkringsgivare oss av automatiskt beslutsfattande där handläggare ibland inte hanterar din ansökan.

Varför ska man ha en hem- och villaförsäkring, egentligen?

Det breda skyddet för villaägare

Likt hemförsäkringen skyddar hem- och villaförsäkringen dina saker, dig själv och din familj. Utöver detta ingår skydd mot stöld, brand och läckage samt rättsskydd, reseförsäkring och rån- och överfallsskydd. Redan här innebär detta ett brett skydd både för dina saker och för dig och dina nära. Men det kommer mer. Precis som namnet avslöjar skyddar hem- och villaförsäkringen självklart också din villa och tomten den står på.

Om du tecknar en hem- och villaförsäkring kan du välja att lägga till två olika sorters allriskförsäkringar; en som ersätter dig för skador du råkat orsaka på dina saker, och en som ersätter dig för skador du råkat orsaka på själva huset och tomten.

Frågor & svar

Vad är lösöre?

När du köper en hem- och villaförsäkring behöver du ange marknadsvärdet på allt du äger. Detta kallas för lösöre eller lösöresbelopp, på försäkringsspråk. När du tecknar en försäkring genom Zmarta så har du automatiskt ett lösöresbelopp på upp till 1 000 000 kr.

Varför jämför inte Zmarta alla försäkringsbolag?

Vi är en oberoende försäkringsförmedlare som i dagsläget samarbetar med Gjensidige och Moderna. Vi kan tyvärr inte jämföra priser från övriga försäkringsbolag ännu. För att du som kund ska få en så bra jämförelse som möjligt kan du själv kontakta övriga försäkringsbolag för offert.

Vad innebär reseskyddet i hemförsäkringen?

Alla hemförsäkringar som vi jämför har reseskydd som standard. Detta skydd är jätteviktigt för dig som reser utanför Sverige. Försäkringen ger dig ersättning om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka utomlands. Läkarvård och hemresa är exempel på saker som då täcks av hemförsäkringen.

Kontakta Zmarta

Har du frågor och funderingar eller vill du bara småprata med vår trevliga kundtjänst? Slå oss en signal eller skicka iväg ett mail, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!

Kontaktuppgifter

Telefon: 0771-300 310
E-mail: forsakring@zmarta.se

Öppettider

Vardagar: 8–17
Helgdagar: Stängt