Swedbank

Ansök om att låna pengar från Swedbank via Zmarta

1942 bildades Sparbankernas AB, eller Sparbankernas Bank som senare har kommit att bli Swedbank. Swedbank är idag Sveriges största bank med över 7,3 miljoner privatkunder och omkring 615 000 företagskunder. Idag erbjuder banken allt från smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Swedbanks tydliga vision är att göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa, samtidigt ska de främja en sund och hållbar ekonomi för de många hushållen och företagen. Hos Swedbank kan du låna, spara, försäkra och investera.

Få en lägre ränta när du samlar dina lån med ett privatlån från Swedbank via Zmarta

Samlar du dina dyrare lån och krediter i ett större, mer fördelaktigt lån med bättre villkor och ränta kommer du med största sannolikhet att spara en hel del pengar varje månad. På det sättet får du dessutom endast en faktura att betala i stället för att ha massa små avbetalningar och fakturor med höga räntor och dyra avgifter. Du sparar inte bara pengar utan även en hel del tid på att ta ett samlingslån. Du får samtidigt en bättre kreditbild om du önskar att låna pengar även i framtiden. Bankerna och långivarna brukar se positivt på att du vill samla dina lån och därmed sänka dina kostnader och utgifter. När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta, anger du att du önskar att ”samla” dina lån. Oftast hjälper våra banker och långivare dig att lösa lånen, eller om du önskar så gör du det själv.

Privatlån hos Swedbank – vad innebär det och hur får du använda pengarna?

Ett privatlån, konsumtions lån eller ett blancolån är samma sak, bara olika benämningar. Ett privatlån är ett lån heltutan säkerhet som du har möjlighet att kostnadsfritt lösa helt eller delvis precis när du önskar. Med pengarna du lånar kan du i princip göra vad du än önskar. Det brukar handla om att du kanske vill resa eller renovera ditt kök, eller har du en båt eller bil i tankarna. Du har även möjlighet att både lösa andra lån och samtidigt använda en del till konsumtion. Det valet är ditt. Oftast lånar bankerna ut summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, även om detta varierar mellan de olika aktörerna. Återbetalningstiden brukar vara valbar och upp emot 15 år.

Vilka är kraven för att få ett lån beviljat av Swedbank?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 20 år gammal
 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige
 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Swedbank även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Få individuell ränta när du lånar pengar från Swedbank via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar och sätts därmed helt och hållet individuellt utav våra banker och långivare. Det kan vara faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Men även din kreditbild avgör räntan, såsom hur många lån och krediter du har sedan tidigare och även vald återbetalningstid och storlek på det sökta beloppet du önskar låna spelar in när det kommer till räntesättningen. Antal kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare är också en faktor som väger tungt hos våra långivare och banker. Räntorna på våra privatlån är alltid rörliga vilket innebär att de kan komma att förändras över tid. Idag ligger de från ca 2,95% och följer alltid den aktuella reporäntan.

Jämför lån från upp till 35 banker & långivare med bara en kreditupplysning hos UC

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt. Allt sker på endast en kreditupplysning hos UC, och tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för dig. Fördelar med att använda vår tjänst är att du snabbt får en enkel överblick över vilka aktörer som kan ge dig den bästa dealen i form av bra villkor och en låg ränta. Samtidigt slipper du onödiga kreditupplysningar som varje bank skulle ha tagit om du vänt dig till dem utan vår hjälp. Du har möjlighet att hemma i lugn och ro se över allting innan du väljer att signera något. Du sparar inte bara tid utan förhoppningsvis även en hel del pengar. Önskar du telefonkontakt för tips och råd finns vi självklart anträffbara för dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt
 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar
 • Endast en kreditupplysning hos UC
 • Kostnadsfri tjänst
 • Digital och smidig signering med BankID
 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån
 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss! Chatt