SEB

Låna pengar med ett privatlån hos SEB via Zmarta

SEB är en svensk bank och kanske en av de mest välkända och väletablerade aktörerna inom bankväsendet i Norden. Stockholms Enskilda Bank grundades år 1856 och har sedan 1998 gått under namnet SEB. Idag arbetar över 15 000 personer inom bankens olika delar i både Sverige och utomlands. I Sverige och i de baltiska länderna är det i dag ca fyra miljoner privatpersoner som använder sig utav SEB:s tjänster. SEB erbjuder idag finansiella tjänster för privatpersoner och företag, med tjänster inom privatlån, sparande och bolån. Bankens mål är att bygga och bevara långsiktiga relationer med sina kunder och vill därmed kunna erbjuda dem tjänster och produkter anpassade efter just deras behov.

Sänk räntan genom att samla dina lån och krediter hos SEB via Zmarta

Ansök om att samla dina dyrare lån och småkrediter i ett lån med lägre ränta. På det sättet sparar du oftast både tid och pengar och får samtidigt en bättre kreditvärdighet nästa gång du behöver låna pengar. Eftersom dina kostnader och utgifter normalt sjunker när du tar ett samlingslån brukar långivarna och bankerna se positivt på att låna ut pengar just för det ändamålet. Du har självklart även en möjlighet att dela på syftet för lånet du ansöker om, i fall du kanske även har till exempel en renovering eller en resa inplanerad.

Vad är ett privatlån och hur kan jag använda pengarna?

Ett blancolån, som är samma sak som ett privatlån kan du använda till vad du så önskar. Tidigare kallades det oftast för konsumtions-lån då man ofta lånade för ett köp i någon form. Så som båt köp, bilköp eller för resor eller renovering. Du kan även använda pengarna till att samla och baka ihop dyrare lån och krediter till ett mer fördelaktigt lån med lägre ränta och på det sättet sänka dina kostnader varje månad. När det kommer till privatlån är det idag oftast summor mellan 5000 kr upp till 600 000 kr som du kan ansöka om. Detta kan dock variera mellan de olika aktörerna. Ett privatlån kan du också lösa in och betala av helt och hållet när du så önskar. Du betalar alltså bara på räntekostnaden så länge du har ditt lån kvar.

Hur ser då kraven ut för att låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Utöver punkterna ovan kräver SEB även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån trots antalet betalningsanmärkningar. Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Räntan sätts alltid individuellt när du tar ett lån hos SEB via Zmarta

Räntan hos SEB sätts alltid individuellt, helt och hållet baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Förutsättningarna kan handla om faktorer så som din ålder och din inkomst, men banken tar även hänsyn till vald återbetalningstid samt det sökta lånets storlek. Din kreditvärdighet har också en stor påverkan när det kommer till vilken ränta du får, liksom ditt engagemang hos andra banker och långivare som du tagit sedan tidigare och fortfarande betalar av på. På privatlån är det rörliga räntor, vilket innebär att dessa kan förändras över tid.

Ansök om ett blancolån via oss på Zmarta

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt. Detta sker på endast 1 kreditupplysning hos UC, som dessa samtliga banker delar på. Självklart är det också helt kostnadsfritt att använda sig utav våra tjänster. Att ha färre kreditupplysningar är alltid en fördel utifrån bankens perspektiv. Samtidigt som du får möjlighet att i lugn och ro välja det avtal och erbjudande som passar dig bäst, spar du tid och förhoppningsvis pengar. Vi har även duktiga rådgivare på plats som gärna hjälper dig med kunskap och insikter kring din ekonomi och dina lån. Vi finns dessutom tillgängliga på telefon dygnet runt! Önskar du hellre att göra ansökan online utan telefonkontakt, går detta självklart också bra.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med Bank-ID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt