Billån

Köp din drömbil med Coops privatlån via Zmarta

2020-10-27
COOP RGB

Hos Coop via Zmarta har du möjlighet att ansöka om privatlån upp till 350 000 kr. Det finns inget klassiskt billån utan du använder privatlånet till att finansiera din bil. Det innebär också att du slipper den sedvanliga kontantinsatsen på 20% och kan i stället låna hela summan. Använd Zmartas jämförelsetjänst och jämför låneerbjudande kostnadsfritt upp till 600 000 kr.

Hur fungerar det att ansöka om billån hos Coop via Zmarta?

Att ansöka om ett billån eller privatlån hos Coop via Zmarta är inga konstigheter. Du fyller bara i dina uppgifter på Zmartas hemsida och får svar oftast inom några minuter. Vill du hellre ringa oss eller mejla oss, går det självklart lika bra. En kreditupplysning hos UC tas direkt, just för att kunna bedöma din återbetalningsförmåga av ett eventuellt lån. Processen är därmed enkel och bekväm och helt kostnadsfri.

När sätts lånet in på mitt konto efter att jag har signerat?

Om allt är godkänt och du har signerat och returnerat låneavtalet till banken, kommer pengarna att sättas in på de kontonummer som du angivit när du gjorde ansökan. Det kan vara så att banken vill ha in någon form av komplettering, såsom exempelvis din senaste lönespecifikation eller en id-handlingskopia, då kommer processen att ta någon dag längre.

Zmarta hjälper dig att jämföra privatlån för din bilaffär

Det är då inget klassiskt billån du ansöker om utan det är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet som du kan lösa helt eller delvis när du önskar. Du anger i ansökan att syftet med lånet är för ett bilköp. Räntan kommer att sättas individuellt baserat på just dina ekonomiska förutsättningar och den kreditupplysning vi tar. Fördelen med att använda Zmartas jämförelsetjänst är att du kan låna hela summan och behöver därmed inte undvara den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20 %.

När du dessutom använder Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst, jämför vi erbjudande från upp till 35 olika aktörer för att du ska hitta de bästa villkoren för din affär. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket är fördelaktigt för dig även framåt om du skulle behöva låna pengar igen. Ju färre kreditupplysningar, desto bättre brukar villkoren bli.

Läs även: Byta in bil med lån
Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-133826

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.