Billån

Ansök om privatlån för ditt bilköp hos MoneyGo via Zmarta

2020-06-30
partner-moneygo-color

Money Go erbjuder via Zmarta ett billån där det inte krävs någon kontantinsats, vilket innebär att detta är en form av blancolån. I och med detta behövs det heller inte någon särskild säkerhet för lånet. Lånet blir därmed i praktiken ett privatlån som du kan lösa och betala av helt eller delvis när du så önskar. Använd gärna Zmartas jämförelsetjänst för att få det bästa erbjudandet. Tjänsten jämför upp till 35 långivare på bara en kreditupplysning hos UC, helt kostnadsfritt.

Privatlån – ansök om lån från Money Go via Zmarta

Genom Money Go har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, från 5 000 kr och upp till 200 000 kr. Du har möjlighet att välja återbetalningstid upp till 15 år, men kan självklart lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning hos UC.

När kommer pengarna in på mitt konto efter signering?

Money Go och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning och som regel brukar man kunna få besked samma dag, med vissa undantag. Det kan vara så att det tar upp till tre dagar i vissa fall, oftast för att ansökan behöver någon typ av komplettering. Har du fått svar om ett beviljat lån och signerar avtalet med BankID, brukar du kunna ha pengarna på kontot inom 1–4 vardagar. Ibland redan samma dag som du signerat avtalet.

Ansök om blancolån genom Money Go för att köpa drömbilen

Vid en privatlåneansökan hos Money Go via Zmarta, är det inte ett regelrätt billån du söker om, utan du ansöker då om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Fördelen kan vara att du även lånar till själva kontantinsatsen, som vid ett vanligt billån brukar innebära 20% av köpesumman. Med andra ord lånar du för hela bilköpet i samma lån och du behöver inte ha sparat undan dessa 20% på egen hand för bilköpet. När du använder Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst ökar du dina chanser att få tag i den bästa dealen för ditt bilköp. Vi jämför upp till 35 långivare på bara en kreditupplysning hos UC.

Läs även: Byta in bil med lån

pexels-photo-4429509

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.