Billån

Svea Ekonomi hjälper dig med billånet via Zmarta

2020-06-30
Svea

Om ett bilköp är en återkommande tanke, så kan Svea Ekonomi hjälpa till genom ett privatlån via Zmarta. Svea ekonomi erbjuder inget regelrätt billån – istället kan du ansöka om ett privatlån och använda det för ett bilköp och slipper då undvara kontantinsatsen på annars 20%. Använd Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i den bästa dealen för ditt bilköp. Vi jämför upp till 35 långivare på endast en kreditupplysning hos UC.

Hos Svea Ekonomi och Zmarta kan du ta lån med betalningsanmärkningar

Du kan ansöka om upp till 400 000 hos Svea Ekonomi via Zmarta. Återbetalningstiden varierar mellan 2–15 år. Huruvida man blir accepterad eller inte, har att göra med kreditvärdigheten samt hur den egna ekonomin ser ut. Svea Ekonomi och Zmarta kan även hjälpa dig med betalningsanmärkningar att få privatlån. Ett privatlån kan du helt eller delvis lösa precis när du själv önskar utan extra kostnader.

När kommer pengarna att synas på mitt konto?

Det tar olika lång tid för dig att få dina pengar när du lånar hos Svea Ekonomi. Det beror på hur lång tid det tar för dig att signera dokumenten online, med BankID. När Svea Ekonomi tagit emot och godkänt dem sätts pengarna in på angivet konto. Normalt brukar det handla om 1–4 vardagar innan dina pengar syns på kontot.

Ansök om privatlån hos Svea Ekonomi via Zmarta och köp drömbilen

När du använder Zmartas jämförelsetjänst och du får ett erbjudande via till exempel Svea Ekonomi som du valt att acceptera, har du möjligheten att använda dessa pengar för att finansiera din bilaffär. Vår tjänst är helt kostnadsfri och hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för just din privatekonomi och dina affärer. Därför är det alltid bra att jämföra, så att du med säkerhet får den bästa dealen för din bilaffär.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

Fler i samma kategori

Se alla
43 guide till bilköp
Billån Köpa ny bil eller begagnad bil – tips!
Zmarta har skapat en bilguide med all information du behöver för att hitta rätt i bilköpsdjungeln.
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.