Låna pengar utan säkerhet

Ansök & jämför smålån

Menade du ?
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – en UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-, kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

4,6 av 5 baserat på 20 096 omdömen
Js
Janaka säger:

Jättebra kund service... smart jag rekommenderar 🤛

21 september 2023
ks
kund säger:

Snabbt lösningen att få lån Ni är bästa Mvh Agron

20 september 2023
jls
jeorgjos lico säger:

Bäst tacksam

19 september 2023
Vad ar ett smalan 10 spartips till resan

Vad är ett smålån?

VideoThumbnail Laneprocess

Så funkar låneprocessen

Konsumtionslån – att låna för att shoppa prylar

Doften av nya saker är speciell, vare sig det rör sig om en ny soffa eller det där grymma ljudsystemet du länge drömt om. Hur bör du då tänka när du brinnande gärna vill ha något, men inte riktigt har tillräckligt med cash?

Konsumtionslån är vanliga och även om det känns lockande att ta lån för att kunna lägga vantarna på de senaste prylarna på marknaden kan det vara värt att tänka på att den typen av lån ofta har hög ränta och att det tillkommer avi- och uppläggningsavgifter och ibland även en administrativ kostnad. Det är dock oftast relativt små lån som kan betalas tillbaka fort.

Ansök om lån

Hur smart är det att låna till konsumtion?

Lana for att kopa teknikprylar

Låna för att köpa teknikprylar

Teknikprylar blir snabbt omoderna och tappar värde i rasande takt. Och hur kul är det att gå och betala av på en surfplatta som kanske både är omodern och betydligt billigare i butik idag än när du köpte den? Nä just det, inte kul alls.

Lana for att finansiera en dyr hobby

Låna för att finansiera en dyr hobby

Älskar du färgglada saltvattenfiskar eller är det kitesurfing som är din grej? Om det finns utrymme i din ekonomi kan det vara en bra idé att låna till din hobby. Det är ju liksom det som är livet – att göra sånt som får en att må bra.

Lana for att kopa mobler

Låna för att köpa möbler

Vare sig du vill ha en ny soffa som kompisgänget får plats i eller du behöver en större säng för att hela familjen ska kunna få sin skönhetssömn kan ett lån vara en bra lösning. Tänk bara på att den faktiska kostnaden blir högre än om du handlar kontant.

Tips för en sund ekonomi

Betala av snabbt

Betala av snabbt

Det är inte alltid ett dåligt val att låna för konsumtion, om du kan betala av i relativt snabb takt kan det vara ett bra alternativ om du inte vill vänta tills du har sparat ihop pengar.

Konsumera medvetet

Konsumera medvetet

Tänk igenom varje köp ordentligt innan du slår till. Och satsa på kvalitet! Både för din egen skull och miljöns. Och när vi ändå är inne på det spåret – köp gärna miljömärkta prylar.

Kop teknikprylar begagnat

Köp teknikprylar begagnat

Det är ofta mycket fördelaktigt eftersom personer som vill ha de senaste prylarna byter ofta för att ständigt hålla sig uppdaterade. Samma sak när du själv tröttnat på någon pryl – återvinn genom att sälja eller ge bort.

Delbetala klader

Delbetala kläder

Den som handlar kläder online kan ofta själv välja betalningssätt och många gånger är det möjligt att välja kostnadsfri delbetalning. Det är ett bättre alternativ än att ta ett privatlån för att kunna shoppa.

Delbetala mobler

Delbetala möbler

Många möbelvaruhus erbjuder sina kunder kostnadsfri delbetalning, vilket kan vara ett bättre alternativ än att ta privatlån för att köpa möbler. Ränta och aviavgifter kan ibland tillkomma, men totalsumman blir ändå nästan alltid lägre än om du tar lån genom en bank. Det är dessutom vanligt att varuhusen erbjuder sina kunder räntefri delbetalning. Se dock till att summan på månadsbetalningarna inte överstiger din betalningsförmåga.

Bidra inte till kophetsen

Bidra inte till köphetsen

Känns det som att alla runt omkring dig har allt? Så är det inte. Det finns säkert de som har både fler och nyare saker än du, men det finns även många som har betydligt färre. Undvik att bidra till köphetsen.

Andra smarta tjänster

Kan vi hjälpa dig göra din ekonomi smartare på fler sätt? Kolla själv!

Sänk ditt elpris

Hitta rätt bilförsäkring

Hitta rätt hemförsäkring

Chatta med oss! Chatt