Billån

Låna till husbil

2022-03-17 Angelica Lindberg
11 låna pengar till husbil

Ska du köpa husbil? Om du tänker söka lån för att finansiera husbilsköpet finns det en del att tänka på, bland annat vilket typ av lån du ska välja. Hos Zmarta kan du ansöka om lån till din husbil, utan att du behöver lämna husbilen som säkerhet.

Låna till husbil med eller utan säkerhet

Det finns olika typer av lån att välja mellan när du ska finansiera ditt husbilssköp. Det ena är ett billån och det andra ett privatlån. Med ett billån kan du låna upp till 80 % av husbilens värde, resterande 20 % betalar du i kontantinsats. Billånet har en lägre ränta, men du måste lämna husbilen som säkerhet. 

Med ett privatlån kan du låna pengar till vad du vill utan att du behöver lämna något som säkerhet, men då är istället räntan högre. Det är ett svårt beslut att ta och därför är det bra att jämföra dina alternativ för att hitta det mest förmånliga lånet för dig.

Ansök om privatlån för husbil via Zmarta

Du kan ansöka om ett privatlån till din husbil via Zmarta från upp till 35 långivare samtidigt – på bara en kreditupplysning hos UC. Du kan låna upp till 600 000 kronor och det enda som krävs är att 

  • du är minst 18 år gammal

  • har en årsinkomst på minst 100 000 kronor

  • inte har några obetalda skulder hos Kronofogden.  

Jämför lån innan du bestämmer dig

Innan du ansöker om ett lån till din husbil så är det bra att jämföra lån från flera olika långivare. På så vis kan du få det lån som är mest förmånligt för just dig. Men att jämföra lån på egen hand hos flera olika långivare kan minska din kreditvärdighet. Det beror på att varje långivare gör en egen kreditupplysning på dig hos UC, och för varje gång en sådan görs så sänks din kreditvärdighet. 

Hos Zmarta kan du jämföra upp till 35 olika långivare samtidigt – på bara en kreditupplysning hos UC. Fyll bara i vårt formulär så kan du i lugn och ro jämföra både räntor och villkor för olika privatlån, för att på så vis hitta det lån som passar just dig bäst.   

Läs även: Låna 100 000 kr 

Läs även: Låna 10 000 kr

Fler i samma kategori

Se alla
43 guide till bilköp
Billån Köpa ny bil eller begagnad bil – tips!
Zmarta har skapat en bilguide med all information du behöver för att hitta rätt i bilköpsdjungeln.
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.