Billån

Räkna på billån upp till 600 000 kronor

2020-12-03
Man kör bil

Oavsett om du vill köpa dig ett vrålåk eller en trevlig familjebil så behöver du oftast ansöka om att låna till bil. Långivare som erbjuder bra billån kan erbjuda lån upp till 80 procent av bilens totala kostnad, men de kräver också normalt en kontantinsats på 20 procent. På Zmarta kan du jämföra och hitta billån upp till 600 000 kronor – med bara en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen).

Billån och villkor – allt du behöver veta

Villkoren för att få ansöka om billån är att du måste vara minst 20 år, ha en årlig inkomst på 120 000 kronor och du får inte ha några obetalda skulder hos kronofogden. Vill du köpa en bil av en privatperson via Zmarta så måste bilen ha ett tillräckligt högt värde för att långivaren ska kunna ta den som säkerhet för avbetalning. Har bilen ett högt värde så påverkar det villkoren till din fördel då lånet kan bli billigare med en lägre ränta och bättre månadskostnad.
Köper du en bil och väljer avbetalning med restvärde kan du byta bil oftare och sänka dina månadskostnader. Efter att kontraktet har utgått kan du därefter välja mellan att byta till en ny bil, lösa billånet med egna pengar eller behålla bilen och förlänga lånet tills bilen är betald.

Räkna ut ditt billån 

För att räkna ut ditt billån kan du välja mellan att antingen använda dig av långivarens kalkylator på hemsidan eller så kan du ringa din långivare för att diskutera dina alternativ. På Zmarta kan du snabbt och enkelt jämföra blancolån upp till 500 000 kronor, för att finansiera ett bilköp. I kalkylatorn för blancolån kan du få en uppfattning av vad månadskostnaden kommer att bli genom att fylla i önskat lånebelopp, önskad återbetalningstid och kontantinsatsens storlek. Observera att månadskostnaden beräknas på en exempelränta och därmed är en ungefärlig summa.
Vill du däremot jämföra billån om upp till 500 000 kronor måste du fylla vårt ansökningsformulär eller ringa oss på 0771-47 48 49, för att gå vidare i din ansökan. Lägsta räntan för billån på Zmarta är 2,87 procent, med en uppläggningsavgift på 595 kronor.

Avbetalning billån

Återbetalningstiden för billån skiljer sig om du väljer att ansöka om ett billån eller blancolån. Väljer du att ansöka om billån så gäller den maximala återbetalningstiden på sju år och väljer du blancolånet är återbetalningstiden upp till 18 år. Vår jämförelsetjänst är helt kostnadsfri och när du ansöker hos oss slipper du långa väntetider på banken då vi oftast lämnar svar inom 24 timmar.

Läs även: Låna 600 000 kr

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.