Billån

Köp ny bil med Cash Buddys privatlån via Zmarta

2020-10-27
partner-cashbuddy-color

Om du går och drömmer om en ny bil kan Cash Buddy via Zmarta hjälpa dig med ett
privatlån. Det är då inget klassiskt billån – istället kan du ansöka om ett privatlån och använda det för ett bilköp. Du slipper då den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20% och kan istället låna hela summan för bilköpet. Använd Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för att hitta den bästa dealen för din bilaffär.

Låna pengar hos Cash Buddy via Zmarta trots betalningsanmärkningar

Cash Buddy erbjuder mindre summor upp till 25 000 kr. Du kan låna oavsett antal betalningsanmärkningar och lånet kan du lösa helt eller delvis när du vill. Du får däremot inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden. Räntorna på privatlån sätts alltid individuellt efter dina förutsättningar och det är din kreditupplysning som avgör. Är du intresserad av ett högre belopp så hjälper Zmartas jämförelsetjänst dig att söka lån upp till 600 000 kr. Vi jämför då upp till 35 banker och långivare på bara en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre brukar erbjudandena bli.

Om jag signerar ett skuldebrev – när får jag in pengarna på kontot?

Vi på Zmarta försöker alltid snabba upp utbetalningsprocessen så gott det går. När du har accepterat och valt ett låneerbjudande via oss, får du vanligtvis en länk till ditt skuldebrev via din e-post från den bank eller aktör du valt att låna ifrån. När du sedan signerat skuldebrevet med ditt BankID, tar det normalt 1–3 vardagar till dess att du ser pengarna på ditt konto. Det tar vanligtvis någon dag extra om du behöver komplettera med exempelvis en id-handlingskopia eller ett arbetsgivarintyg.

Vi på Zmarta hjälper dig med lånet för din drömbil

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt från exempelvis Cash Buddy via Zmarta. Använd dig gärna av vår jämförelsetjänst för lån till ditt bilköp, så att du garanterar att du får det bästa erbjudandet.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-217326

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.