Billån

Låna pengar till bilaffären hos Big bank via Zmarta

2020-10-19
bigbank

Big Bank kan hjälpa dig med ett privatlån för din bilaffär. De kan även kika på en
ansökan för dig som har betalningsanmärkningar. De erbjuder inget regelrätt billån, vilket innebär att du har möjligheten att låna hela beloppet och behöver därmed inte ha en kontantinsats på förhand. Vi på Zmarta gör en kostnadsfri jämförelse från upp till 35 långivare för att du ska få det bästa erbjudandet för ditt bilköp.

Privatlån – ansök om lån från Big Bank via Zmarta

Genom Big Bank har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, från 10 000 kr och upp till 250 000 kr. Du har möjlighet att välja återbetalningstid upp till 12 år, men kan självklart lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Bigbank och Zmarta har även möjlighet att kika på en ansökan från dig med betalningsanmärkningar.

När kommer pengarna in på mitt konto efter signering?

Efter att vi på Zmarta tagit en sedvanlig kreditupplysning på dig och du fått erbjudande om lån, kommer du att få ett mejl med instruktioner ifrån Big Bank på hur du ska logga in och signera ditt låneavtal med hjälp av e-legitimation (BankID). Därefter kommer pengarna att utbetalas till ditt konto. Normalt tar det 1-4 vardagar att få lånet utbetalat.

Ansök om privatlån hos Big Bank via Zmarta för att köpa drömbilen

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av Bigbank. Ansökan kostar ingenting och det är aldrig bindande. Zmarta hjälper dig att jämföra olika alternativ från upp till 35 banker och långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC.

Läs även: Billån genom Instabank

car

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.