SEB

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) är en av de största bankerna i Norden och har sitt huvudkontor i Stockholm. De är en så kallad relationsbank och vänder sig både mot privatpersoner och företag. Se till att jämföra lån med Zmarta innan du lånar hos SEB!

Privatlån upp till 350 000 kr

SEB erbjuder finansiella tjänster både för privatpersoner och för företag. Som privatperson kan du få hjälp med ditt sparande, din pension samt teckna försäkringar inom ett flertal områden. Även om du vill ansöka om kreditkort eller betalkort kan SEB hjälpa dig med det. De erbjuder även privatlån utan säkerhet mellan 20 000 kr och 350 000 kr.

Låna pengar hos SEB

Hos SEB kan du låna pengar genom ”Enkla lånet” som är ett privatlån med ränta från 4,18 %. Hur mycket du får låna beror på hur din ekonomi ser ut och ifall du söker själv eller tillsammans med någon. Har du en medsökare när du vill låna pengar ökar chansen att du får beviljat ett högre belopp. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och lägsta årsinkomst är 190 000 kr när du vill låna pengar via Enkla Lånet.

Hur skiljer sig SEB från Zmarta?

Risken med att bara söka lån hos SEB är att du går miste om andra lånerbjudanden som kan vara bättre. När du ska låna pengar och vill ta reda på vilken bank eller långivare som kan erbjuda dig bäst villkor måste du söka hos varje långivare separat. Flera kreditupplysningar sänker din kreditvärdighet – så stället för att ansöka om privatlån hos SEB (till priset av en kreditupplysning) kan du med Zmarta jämföra och söka lån hos över 20 banker och långivare med bara en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen). Dessutom erbjuder Zmarta lån från 5000 kr upp till 600 000 kr med en ränta från 3,25 %.
Vår jämförelsetjänst är dessutom helt kostnadsfri och du får svar om din ansökan inom 24 timmar. Bra va!

Vanliga kreditkortsbolag

Handelsbanken

Svenska Handelsbanken räknas som en av Nordens största banker med kontor i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Nederländerna och Storbritannien. I folkmun är banken mer känd som Handelsbanken och verkar som en universalbank med finansiella tjänster för privatpersoner och företag samt med ett brett utbud inom bland annat investment banking, finansiering, trading, livförsäkringar och pensionsförsäkringar.

Vanliga kreditkortsbolag

Swedbank

Banken med sammanlagt flest privatkunder i Sverige och som blivit utsedd till Årets Affärsbank fyra gånger. Lär dig allt du behöver veta om Swedbank.

Vanliga kreditkortsbolag

Ica banken

Precis som Zmarta erbjuder Ica banken många olika finansiella tjänster. Verksamheten är i huvudsak inriktad mot privatkunder och kan klassificeras som en nischbank.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar