Billån

Låna pengar till drömbilen hos Remember via Zmarta

2020-10-13
partner-remember-color

Om ett bilköp är en återkommande tanke, kan Remember hjälpa till genom ett privatlån via Zmarta. Remember erbjuder inget regelrätt billån – istället kan du ansöka om ett privatlån och använda det för ett bilköp. Den aktuella lånesumman kan vara alltifrån 10 000 kr upp till 500 000 kr. Det är ett lån utan säkerhet som du kan lösa närsomhelst. Använd Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för att få fram den bästa dealen.

Såhär fungerar Remembers privatlån

Av Remember via Zmarta kan du låna upp emot 500 000 kr och med en maximal återbetalningstid på 15 år. Räntorna på privatlån sätts alltid individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din framtida återbetalningsförmåga. När du använder dig av Zmartas jämförelsetjänst får du en kostnadsfri jämförelse från upp till 35 olika långivare. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket bara är en fördel för dig. Hos Remember via Zmarta kan även du med betalningsanmärkningar ansöka om privatlån upp till 500.000 kr.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot?

Remember och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning och som regel brukar de kunna ge besked samma dag, med vissa undantag. Det kan vara så att det tar upp till tre dagar i somliga fall, oftast gäller det då en komplettering av något slag. Har du fått svar om ett beviljat lån och signerar avtalet med BankID, brukar du kunna ha pengarna på kontot inom 1–4 vardagar.

Ansök om privatlån hos Remember via Zmarta för att köpa drömbilen

Vid en privatlåneansökan hos Remember via Zmarta är det inte ett regelrätt billån du söker om, utan du ansöker då om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Fördelen kan vara att du även lånar till själva kontantinsatsen, som vid ett vanligt billån brukar innebära 20% av köpsumman. Med andra ord lånar du för hela bilköpet i samma lån och du behöver inte ha sparat undan dessa 20% på egen hand före bilköpet.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.