Billån

Låna pengar till drömbilen hos Remember via Zmarta

2020-10-13 Johanna Westerlund
partner-remember-color

Om ett bilköp är en återkommande tanke, kan Remember hjälpa till genom ett privatlån via Zmarta. Remember erbjuder inget regelrätt billån – istället kan du ansöka om ett privatlån och använda det för ett bilköp. Den aktuella lånesumman kan vara alltifrån 10 000 kr upp till 500 000 kr. Det är ett lån utan säkerhet som du kan lösa närsomhelst. Använd Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst för att få fram den bästa dealen.

Såhär fungerar Remembers privatlån

Av Remember via Zmarta kan du låna upp emot 500 000 kr och med en maximal återbetalningstid på 15 år. Räntorna på privatlån sätts alltid individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din framtida återbetalningsförmåga. När du använder dig av Zmartas jämförelsetjänst får du en kostnadsfri jämförelse från upp till 35 olika långivare. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket bara är en fördel för dig. Hos Remember via Zmarta kan även du med betalningsanmärkningar ansöka om privatlån upp till 500.000 kr.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot?

Remember och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning och som regel brukar de kunna ge besked samma dag, med vissa undantag. Det kan vara så att det tar upp till tre dagar i somliga fall, oftast gäller det då en komplettering av något slag. Har du fått svar om ett beviljat lån och signerar avtalet med BankID, brukar du kunna ha pengarna på kontot inom 1–4 vardagar.

Ansök om privatlån hos Remember via Zmarta för att köpa drömbilen

Vid en privatlåneansökan hos Remember via Zmarta är det inte ett regelrätt billån du söker om, utan du ansöker då om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Fördelen kan vara att du även lånar till själva kontantinsatsen, som vid ett vanligt billån brukar innebära 20% av köpsumman. Med andra ord lånar du för hela bilköpet i samma lån och du behöver inte ha sparat undan dessa 20% på egen hand före bilköpet.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.