Morrow Bank

Ansök om att låna pengar hos Morrow Bank via Zmarta

Morrow Bank är en modern och helt digital bank med lång erfarenhet i branschen. Banken har stark etablering i tre nordiska länder, och har god kunskap om den skandinaviska marknaden. Med bred erfarenhet och djup expertis är Morrow Bank en trygg och stabil partner, både för oss och för våra kunder.

Namnet kommer från ordet “tomorrow”, som väl beskriver bankens mål: att hjälpa sina kunder att se optimistiskt på morgondagen, oavsett vad den har att erbjuda. Med det som bakgrund har Morrow Bank specialiserat sig på att skapa flexibla och effektiva lösningar, baserade på kundens behov.

Samla dina lån hos Morrow Bank via Zmarta och spara tusenlappar

Hos Morrow Bank kan du som kund ta ett lån för att baka ihop och samla dina dyrare lån och krediter genom ett så kallat omläggningslån, även kallat samlingslån. På så sätt får du varje månad en lägre månadskostnad och en bättre kreditbild då du har färre lån, engagemang och utgifter. Oftast är det lättare att få ett lån hos banken om man har för avsikt och ändamål att samla ihop flera lån, istället för att ta ytterligare ett lån för till exempel bilköp eller renovering.

Vad innebär ett privatlån och hur kan jag använda pengarna?

Att ta ett privatlån innebär att du tar ett lån utan säkerhet. Denna typ av lån går att betala av och lösa närsomhelst utan extra kostnader. Du som kund har möjlighet att använda pengarna till nästan vad som helst, så som till exempel bilköp, renovering eller en resa. Summorna du kan låna brukar ligga mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr, men detta varierar såklart mellan de olika långivarna. Självklart kan du ansöka om ett privatlån för att både exempelvis en resa och för att lösa in andra dyrare lån och krediter som du har.

Kraven för att ansöka via Zmarta

För att ta ett lån genom Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Morrow Bank även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En betalningsanmärkning är en prick i din kreditupplysning som du får genom ett kreditupplysningsföretag om du har en skuld som du inte har betalat i tid och trots påminnelser. Det indikerar oftast på att en kund har en sämre ekonomi som inte är under kontroll. En betalningsanmärkning stannar i din kreditbild i upp till 3 år och för juridiska personer i upp till 5 år. Dessa försvårar när du till exempel vill låna pengar, skaffa en lägenhet eller vill öppna ett nytt mobilabonnemang.

Räntan sätts alltid individuellt på privatlån

Hos Zmarta sätts alltid räntan helt individuellt baserat på dina egna förutsättningar. Dessa förutsättningar kan vara faktorer så som ålder, kreditvärdighet, inkomst med flera. Ditt aktuella engagemang med lån och krediter spelar självklart också en stor roll för ett eventuellt utrymme för ett nytt lån. Idag ligger räntorna på våra privatlån från ca 2,95%, men denna ränta är alltid rörlig och följer reporäntan.

Låna pengar från Morrow Bank med ett blancolån via oss på Zmarta

När du skickar in din ansökan hos oss på Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt. Detta sker på endast en kreditupplysning hos UC, som dessa delar på. Att ha färre kreditupplysningar är alltid en fördel. Samtidigt som du får möjlighet att i lugn och ro välja det avtal och erbjudande som passar dig bäst, spar du tid och förhoppningsvis pengar. Vi har även duktiga handläggare på plats som gärna hjälper dig med råd och insikter kring din ekonomi och dina lån. Önskar du hellre göra ansökan online utan kontakt, går detta självklart också bra.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 vardagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Helt kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Vi finns även tillgängliga på chatt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!