OPR

Låna pengar hos OPR Privatlån via Zmarta

Bakom OPR Privatlån ligger företagskreditgivaren OPR-Finance AB, som ingår i finska koncernen OPR-Finance OY. Sedan starten har bolaget hjälpt över 500 000 företag och privatpersoner med finansering. OPR- Finance AB har sitt huvudkontor i Stockholm. OPR privatlån grundades 2018 och är ett modernt privatlån som ger din ekonomi trygghet och struktur.

Samla dina dyra lån och småkrediter med ett privatlån hos OPR Privatlån

Ansök om att samla dina lån med ett blancolån hos OPR Privatlån. På det sättet minskar du dina kostnader varje månad genom att du bakar ihop de lån du har till ett. Du får dels en lägre kostnad varje månad men samtidigt också en bättre kreditbild med färre lån i ditt engagemang. Detta ser banker och långivare också som väldigt positivt. När du gör en ansökan skriver du in att du önskar att samla lånen i ett omläggningslån eller samlingslån. I stället för att betala olika räntor och avgifter samlar du alla och betalar slutligen endast en räntekostnad och avgifter för endast ett lån. Önskar du att både lösa andra lån och samtidigt ha pengar över till exempelvis en resa, går det såklart också bra att ange i ansökan.

Vad innebär ett privatlån och hur kan jag använda pengarna?

Ett blancolån, som är samma sak som ett privatlån kan du använda till vad du så önskar. Tidigare kallades det oftast för konsumtionslån då man ofta lånade för ett köp i någon form. Så som bilköp, båtköp eller för resor och renovering. Du kan även använda pengarna till att samla och baka ihop dyrare lån och krediter till ett mer fördelaktigt lån och på det sättet sänka dina kostnader varje månad. När det kommer till privatlån är det idag oftast summor mellan 5000 kr upp till 600 000 kr som du kan ansöka om. Ett privatlån kan du också lösa in och betala av helt och hållet när du så önskar. Du betalar alltså bara på räntekostnaden så länge du har ditt lån kvar.

Vilka är kraven för lån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Utöver punkterna ovan kräver OPR Privatlån även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Räntan är alltid individuell när du ansöker om ett privatlån hos OPR Privatlån

När du skickar in din ansökan om att låna pengar hos oss på Zmarta, jämförs upp till 35 olika banker och långivare. Samtliga tävlar om att ge dig den bästa räntan och denna sätts alltid helt och hållet individuellt, baserat på just dina förutsättningar. Hur banker och långivare sätter räntan baseras på en rad olika faktorer. Dessa faktorer kan vara din ålder, din inkomst och även hur din kreditbild ser ut och antalet lån du har sedan tidigare. Även vald återbetalningstid och storlek på beloppet kan spela roll för räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga och kan där med förändras över tid.

Ansök om att låna pengar av OPR Privatlån via oss på Zmarta

När vi mottagit din ansökan hos oss på Zmarta jämförs upp till 35 olika långivare och banker för att kunna ge dig det bästa erbjudandet, till de bästa villkoren. Samtidigt får du totalt en kreditupplysning hos UC registrerad, vilket är en enorm fördel för dig som kund. Ju färre kreditupplysningar du har registrerade, desto bättre blir oftast också dina erbjudande. Genom att använda Zmartas tjänst sparar du tid och har möjlighet att jämföra hemma i lugn och ro. Önskar du dessutom råd och guidning i dina val har du alltid möjligheten att tala med någon utav våra proffsiga handläggare som alltid finns tillgängliga på telefon, dygnet runt.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!