MyMoney

Låna pengar med My Money via Zmarta

My Money startade upp sin verksamhet 2007 med fokus på att erbjuda ökad service och kundnöjdhet i förhållande till storbankerna. My Money brinner för snabb, smidig och säker hantering och en personlig service på en nivå högt över vad kunderna är vana vid. My Money hjälper idag över 20 000 kunder varje år att låna pengar. Deras specialitet är billån och privatlån.

Samla dina dyra lån och krediter hos My Money

Genom att samla dina lån i ett och samma sparar du oftast en hel del pengar. Inte bara är det fördelaktigt ur bankens perspektiv utan för egen del får du oftast både tid och pengar över till annat. Du ansöker om ett lån för att samla andra lån eller tar ett omläggningslån som det också brukar kallas. Har du flera småkrediter, kontokrediter och andra lån tar du istället ett högre belopp som täcker den totala summan med mer fördelaktig ränta och på det sättet får du allting samlat i en månadskostnad istället för flera med högre räntor.

Vad kan jag göra med ett privatlån från My Money?

Du har möjligheten att ansöka om ett privatlån för att antingen konsumera eller för att samla dyrare lån till ett. Vanligt är att du ansöker om ett privatlån för att till exempel renovera ditt hus, köpa en bil eller använda pengarna för att resa. Valet är helt och hållet ditt. Dessa lån kan även kallas konsumtionslån och summorna du kan ansöka om brukar vara mellan 5000 kr upp till och med 600 000 kr, men detta kan självklart variera mellan de olika långivarna. Du har även möjligheten att lösa ett privatlån helt eller delvis när du så önskar, och räntan betalar du endast så länge du har ditt lån kvar, oavsett när du väljer att lösa det.

Vem får låna pengar av My Money?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 20 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat i tid. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år.

Utöver punkterna ovan kräver My Money även att du inte har några betalningsanmärkningar eller någon obetald skuld hos Kronofogden.
Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar.

Låna pengar hos My Money och till en individuell ränta

Ansöker du om lån hos oss på Zmarta får du alltid en individuell ränta helt baserat på dina förutsättningar. Den baseras på din kreditupplysning och ditt engagemang hos andra banker och långivare. Räntan bestäms också efter faktorer som exempelvis ålder, inkomst, vald återbetalningstid och lånets storlek. När det kommer till privatlån, eller blancolån som det också brukas benämnas är räntorna alltid rörliga och kan förändras över tid. Idag ligger våra räntor från ca 2,95%.

Ansök om att låna pengar från My Money via oss på Zmarta

Ta ett privatlån hos oss så får du alltid en jämförelse från upp till 35 olika banker och långivare och på endast en kreditupplysning hos UC. Har du för många kreditupplysningar är det något som bankerna ser negativt på och kan därför ge dig sämre villkor. Hos oss på Zmarta registreras totalt en kreditupplysning hos UC, oavsett antalet banker och långivare som kommer med ett erbjudande. Detta gör också att du i lugn och ro hemma kan läsa igenom villkor och ta ett förnuftigt beslut. Du sparar med andra ord både tid och förhoppningsvis även pengar på att använda vår jämförelsetjänst. Du har också möjligheten att prata med någon utav våra duktiga handläggare för att få tips och råd i ditt val.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt