Euroloan

Låna pengar med ett privatlån från Euroloan via Zmarta

Euroloan är ett finskt företag som startade upp verksamheten under 2007 och 2012 kom Euroloan även till den svenska marknaden. Idag är de verksamma i fem europeiska länder. Bakom Euroloan står bolaget Mash Sweden AB. Bankens idé går ut på att erbjuda bättre lån och betallösningar till konsumenter genom att använda sig av en modernare teknologi och effektivare organisation än sina konkurrenter. De strävar samtidigt efter att vara ett ansvarsfullt, jordnära och pålitligt bolag där långsiktighet är en ledstjärna. De erbjuder idag en kontokredit som är en typ av kreditkort online.

Samla dina dyra lån och spara tusenlappar med Euroloan via Zmarta

Låna pengar för att samla och baka ihop dyra lån, kontoavbetalningar och krediter i ett och samma lån genom ett omläggningslån, eller samlingslån som det också kallas. På det sättet kommer du garanterat att sänka dina månatliga kostnader och inte bara det, du spar även en hel del tid på att i slutet av varje månad endast betala en faktura i stället för flera. Samtidigt får du en bättre kreditvärdighet och har mest troligt lättare att få ett lån beviljat i framtiden. Euroloan hjälper i vissa fall till även om det finns betalningsanmärkningar. Du anger som ändamålet ”samla lån” när du skickar in din ansökan till oss på Zmarta. Önskar du att lösa lånen själv går det bra, men smidigast är det om du tar hjälp av banken eller långivaren som beviljar dig lånet.

Privatlån – vad innebär det och vad får du använda pengarna till?

Privatlån kallas också för blancolån i folkmun. Det är ett lån avsett för antingen konsumtion, som för ett köp av båt eller kanske en kommande renovering - eller för att samla flera lån och krediter i ett samlingslån. Oftast kan du som kund ansöka om summor från 5000 kr och upp emot 600 000 kr, även om detta kan variera mellan de olika aktörerna. Du bestämmer själv vad du vill använda lånet och pengarna till. Ett privatlån har du också möjligheten att helt eller delvis betala av när du önskar och du betalar såklart bara ränta på lånet så länge du har det kvar. Återbetalningstiden kan du själv ange och oftast är längsta möjliga tid 15 år och i vissa enstaka fall upp emot 20 år.

Vilka är kraven för att få en kredit beviljad av Euroloan?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 20 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Euroloan och Zmarta kan även hjälpa dig med betalningsanmärkningar!

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Få din individuella ränta med en kredit hos Euroloan

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna brukar det handla om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl ditt engagemang hos andra banker och långivare. Antalet kreditupplysningar är en annan faktor som spelar in på räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om att låna pengar upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

När du ansöker om ett privatlån via Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt med endast en kreditupplysning hos UC. Ju färre kreditupplysningar som görs på dig, desto bättre är din kreditvärdighet. En annan fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar din ekonomi bäst. Du har även möjlighet att få råd och hjälp utav någon av våra duktiga handläggare som finns tillgängliga på telefon dygnet runt.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt