loans

Låna 10 000 kronor

Ansök och låna med låg ränta

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 850 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
EEK
Ek Eros Kristoffer säger:

Hittades en riktig fin deal för att samla ihop krediter till nästan bara ett typ av lån här hos zmar...

29 maj 2024
CL
Carin Lindqvist säger:

Snabbt och smidigt.

28 maj 2024
SM
Stephan Martinsson säger:

Vänligt bemötande och hjälpte verkligen till på alla sätt.

26 maj 2024

Låna 10 000 kr

Med ett privatlån kan du låna pengar utan säkerhet och till precis vad du vill. Återbetalningen sköts av dig som låntagare med eventuell medsökande.

Det viktigaste att komma ihåg när du lånar 10 000 kr är att jämföra villkor och räntor innan du lånar. Tillsammans med Zmarta kan du ansöka och jämföra upp till 35 banker och långivare samtidigt, med endast en kreditupplysning.

Vad kan jag låna 10 000 kr till?

Du kan ta ett privatlån på 10 000 kronor och använda det på precis vad du vill. Det betyder att du kan använda pengarna till att göra inköp som du vanligtvis kanske inte har råd med, samla flera smålån och krediter, renovera hemmet eller annat.

Samla flera lån och kredit till ett

En av de vanligaste orsakerna till att låna pengar är för att baka ihop flera lån och krediter. Det är ett smart sätt att minska utgifterna och endast betala en ränta. Genom att jämföra och se olika låneerbjudanden på 10000 kronor innan du lånar, kan du snabbt och enkelt se om du kommer få bättre villkor och spara pengar genom att samla dina lån.

Låna till mindre renoveringar

Någonting som är en investering långsiktigt är att renovera bostaden, någonting som väldigt många även känner till. Genom att låna 10 000 kr för att renovera hemmet kan du öka värdet på bostaden samtidigt som du får färgerna du velat ha på väggarna.

Vad kostar det att låna 10 000 kr?

Kostnaderna för att ta ett lån på 10 000 kronor varierar från person till person. När din låneansökan skickas in via oss så gör bankerna och långivarna en individuell bedömning på dig och din ekonomiska situation. När det är gjort och du eventuellt får ett eller flera låneerbjudanden som utgår från just din ekonomi.

Varför ska jag jämföra innan jag lånar?

Anledningen till varför du alltid ska jämföra innan du lånar är enkel, genom att får flera låneerbjudanden med olika räntor och lånevillkor kan du jämföra och hitta det lån som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Vikten att hålla koll på ditt kreditvärde

Många har inte full koll på hur kreditvärdet fungerar och hur det kan påverka låneansökningar. När du ansöker om ett lån tas det alltid en kreditupplysning på dig. Ju fler kreditupplysningar som tas, desto mer kan det påverka ditt kreditvärde, det är därför viktigt att hålla koll på just ditt värde.

Genom att jämföra flera banker och långivare samtidigt med Zmarta tas endast en UC, till skillnad från om du skulle gå till varje enskild långivare och de tar en individuell kreditupplysning på dig. Ditt kreditvärde kan vara avgörande för om du blir beviljad ett lån eller inte. Du kan alltid kolla ditt kreditvärde på minuc.se.

Hur ansöker jag om att låna 10 000 kr?

När det kommer till att ta ett lån via Zmarta så måste du uppfylla några krav, dessa är:

  • Du måste ha fyllt 18 år

  • Du måste vara folkbokförd och bosatt i Sverige

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

Du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden. Flera långivare godkänner betalningsanmärkningar, så länge du inte har någon innestående skuld som släpar har du kan du skicka in en ansökan – vi kommer alltid att meddela om det är så att du inte uppfyller kraven för att få ett låneerbjudande eller inte.

Så ökar du dina lånechanser

Det finns en hel del saker som du kan göra själv om du vill öka dina chanser att få låna 10 000 kr. Det första är att vara så detaljerad och ärlig som möjligt i din låneansökan, andra saker du kan göra för att öka dina lånechanser är att lägga till en medsökande på din ansökan. Genom att vara två som ansvarar för lånet visar du långivarna att det finns en extra säkerhet och person som kan sköta återbetalningen av lånet på 10 000 kr.

Låna 10 000 kronor via Zmarta

Att låna 10000 kronor via Zmarta är väldigt enkelt

  1. Fyll i din låneansökan och lånebeloppet på 10 000 kr. Ju mer detaljerad du är desto bättre chanser har du att bli beviljad ett lån.

  2. Skicka in din låneansökan och luta dig tillbaka – vi kommer att göra grovjobbet. Vi skickar din låneansökan på 10 000 kr till upp till 35 banker och långivare och matchar dig med de som kan erbjuda dig det bästa lånet utifrån din ekonomi.

  3. Du kommer att få en, ingen eller flera låneerbjudanden. När du har fått dina erbjudanden är det bara för dig att jämföra och välja lånet som passar dig bäst.