loans

Låna 500 000 kr

Ansök och jämför upp till 35 långivare

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 911 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
ML-HK
Matöppet Lindsdal - Hugo Kraka säger:

Snabbt och enkelt

19 juni 2024
RK
Robert Kostadinovski säger:

Enkelt att ta kontakt , nästan omgående Mycket fint bemötande Trevlig personal 👌 10 av 10 💖

16 juni 2024
A
Amir säger:

Den absoluta bästa webbplatsen för söka lån ,tack att ni finns10**********

14 juni 2024

Låna 500 000 kr

Att ansöka om ett lån på 500 000 kronor är ingenting som man bestämmer sig för att göra samtidigt som man borstar tänderna eller häller upp en kopp med varmt. Du funderar, du överväger för- och nackdelar, du rådfrågar och du funderar lite till. Med det sagt, visst är det efter allt det grubblandet logiskt att jämföra flera lån istället för att gå till en enskild bank?

Tillsammans med Zmartas jämförelsetjänst kan du göra en kostnadsfri låneansökan på 500 000 kr från upp till 35 banker och långivare, innan du bestämmer dig för att låna pengar.

Vad kan jag låna 500 000 kr till?

Ett lån på 500 000 kr är klassat som en större lån, det ger oftast en längre bindningstid inte bara när det kommer till räntan, men även när det kommer till återbetalningstiden. Oavsett hur länge du kommer betala tillbaka ditt lån, så ska du veta innan vad du ska göra med ditt lån.

Samla dina lån

En av de vanligaste och mest logiska anledningarna till varför man tar ett större lån är att samla flera mindre lån och krediter. Det är ett bra sätt för dig att baka ihop dina lån och endast ha ett lån, med en ränta att betala.

Ett samlingslån kan även underlätta din ekonomiska situation och hjälpa dig att spara flera tusen kronor i månaden då du tar bort flera räntor och istället bara har en att betala.

Gör större renoveringar med ett lån på 500 000 kr

Att låna till renoveringar på din bostad gör det inte bara trevligare för dig, men det kan långsiktigt även höja värdet på din bostad och hjälpa dig omförhandla ditt bolån.

Större renoveringar som att byta tak, fönster, skaffa fjärrvärme och liknande kostar. Men du ska inte vara rädd för dessa utgifter, speciellt då de är en investering som hjälper dig att spara på bland annat el- och värmekostnader.

Låna 500 000 till vad du vill

Oavsett vad du vill låna till så ska du lägga vikt i att jämföra och hitta lånet som passar dig och din ekonomiska situation bäst. Du gör det genom att jämföra, se vilka villkor som passar dig och väljer.

Vad kostar det att låna 500 000 kr?

Alla låneerbjudanden som långivarna skickar är individuella, det betyder att vi inte kan säga till 100 % hur mycket just ditt lån kommer att kosta i månaden.När din låneansökan skickas vidare till bankerna och långivarna från oss, gör de en utvärdering av dina ekonomiska omständigheter och ger dig ett låneerbjudande utefter det.

Håll koll på ditt kreditvärde

Ditt kreditvärde kommer ha en enorm påverkan för om du erbjuds ett lån på 500 000 kr eller inte. Om det tas flera kreditupplysningar på dig, kan det påverka ditt kreditvärde negativt. En av anledningarna till varför vi förespråkar att du alltid ska använda vår tjänst innan du lånar.

Hos oss så kan du jämföra upp till 35 banker och långivare, med endast en kreditupplysning. Hade du istället gått till varje enskild långivare, hade de tagit egna upplysningar på dig, något som absolut kan påverka ditt kreditvärde negativt.

Hur ansöker jag för att låna 500 000 kr?

Hos oss på Zmarta kan det inte bli mycket enklare att ansöka om ett lån på 500000 kronor. Det finns dock vissa krav du måste uppfylla, dessa är:

  • Du måste ha fyllt 18 år.

  • Du måste vara bosatt och folkbokförd i Sverige.

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Många banker och långivare godkänner låneansökningar trots betalningsanmärkningar, det finns dock inte många som accepterar att du har en obetald skuld hos Kronofogden.

Så ökar du dina chanser till lån

Du kan göra en hel del för att öka dina lånechanser. Många tar hjälp att ansöka om ett lån tillsammans med en medsökande. Det kan vara en familjemedlem, en nära anhörig eller någon när- och kär. Genom att använda en medsökande låter du långivarna veta att ni är två personer som ansvarar för att lånet betalas tillbaka.

Låna 500 000 kr via Zmarta

Du skickar enkelt in din ansökan om att låna 500 000 kr via vår ansökningsform, efter det så är det bara för dig att luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. Vi kommer att skicka iväg din ansökan och matcha dig med långivare som kan ge dig det bästa möjliga erbjudandet utifrån din ekonomiska situation.

När du sedan har låneerbjudanden kommer vi att meddela dig. Ditt jobb blir att jämföra för att sedan välja det lån som passar dig och din ekonomi bäst.