loans

Låna 100 000 kr

Jämför och låna med låg ränta

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 911 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
ML-HK
Matöppet Lindsdal - Hugo Kraka säger:

Snabbt och enkelt

19 juni 2024
RK
Robert Kostadinovski säger:

Enkelt att ta kontakt , nästan omgående Mycket fint bemötande Trevlig personal 👌 10 av 10 💖

16 juni 2024
A
Amir säger:

Den absoluta bästa webbplatsen för söka lån ,tack att ni finns10**********

14 juni 2024

Låna 100 000 kr

Med ett privatlån kan du låna till vad du vill utan säkerhet. Du har fullt ansvar för lånet, vilket betyder att det är ditt ansvar att du håller återbetalningsplanen. Om du har bestämt dig för att låna pengar via Zmarta, så är det bara att låta oss göra grovjobbet, allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, skicka in din låneansökan och vänta på upp till 35 låneerbjudanden.

Vad krävs för att låna 100 000 kronor?

Om du planerar att ansöka och jämföra olika privatlån hos Zmarta så finns det finns krav du måste uppfylla:

  • Du måste ha fyll 18 år

  • Du måste vara folkbokförd och bosatt i Sverige

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

Det finns flera banker och långivare som accepterar att du har betalningsanmärkningar. Vad många inte godkänner är om du har en obetald skuld hos Kronofogden – vi kommer alltid att meddela dig vad som gäller när du fyller i och skickar din ansökan.

Öka dina chanser att låna pengar

Om du är osäker på om du kan bli beviljad ett lån, så finns det mycket du kan göra själv för att öka dina chanser att låna 100 000 kr.

Du kan lägga till en medsökande som medansvarig för att lånet återbetalas. Detta ökar dina chanser samtidigt som ni blir två som bär ansvaret. En medsökande kan vara en familjemedlem, nära och kära eller någon man känner och litar på.

Var så ärlig och detaljerad du kan vara när du fyller i och skickar din ansökan, det underlättar när långivarna sedan går igenom din ansökan.

Se över din ekonomiska situation och se om det finns någonting du kan göra för att öka dina chanser att bli beviljat ett lån på 100 000 kronor. Kan du betala av några lån? Finns det möjlighet att dra in på månadskostnader? Eller kan du öka dina inkomster? Se vad du själv kan göra för att öka dina chanser att låna 100 000 kr.

Vad ska jag låna 100 000 kronor till?

Om du tar ett privatlån på 100 000 kronor så kan du använda det till precis vad du vill. Renovera bostaden, samla befintliga lån eller använda det som en kontantinsats vid fastighetsköp.

Samla dina lån till ett

Genom att jämföra och ta ett lån för att samla flera andra lån och krediter, sänker du inte bara din månadskostnad, du får med högst sannolikhet även bättre villkor och behöver endast betala en räntekostnad.

Låna till renovering

Är du i behov av nya vitvaror? Behöver den gamla varmvattenberedaren bytas ut? Eller är det dags att uppgradera fönstren? En av de vanligaste anledningarna till att man lånar är att renovera sin bostad. Det är en långsiktig investering som ofta hjälper dig att höja värdet på din bostad, så det behöver inte alltid vara negativt att låna för att utföra renoveringar.

Vad kostar det att låna 100 000 kronor?

Alla lån är personliga, det betyder att vi inte kan säga hur mycket just ditt lån kommer att kosta dig. När du fyller i och skickar in din låneansökan på 100 000 kronor, kommer långivarna gå igenom den och göra en individuell utvärdering av din ekonomiska situation. De ser bland annat över din ekonomi, inkomst och utgifter, betalningsmöjligheter och eventuella andra skulder som kan påverka återbetalningen.

Låna 100000 kronor via Zmarta

  1. Fyll i din låneansökan och lånebeloppet på 100000 kronor.

  2. Skicka in din ansökan om att låna och luta dig tillbaka, vi kommer ta över jobbet och matcha din ansökan med upp till 35 banker och långivare.

  3. Få en, ingen eller flera låneerbjudanden. Bollen kommer tillbaka till dig och det är dags för dig att jämföra och välja lånet som passar dig och din ekonomiska situation bäst.